Recep İvedik ’in daha önceki filmleri gibi Recep İvedik 4 de gişe rekorları ve izlenme rekorları kırıyor. Serinin ilk filminden beri yepyeni bir mizah anlayışıyla tanışan izleyiciler her seriyi merakla beklediler ve filmlerde kahkahaya boğuldular. Recep İvedik 4 filminin biletlerini ise daha vizyona girmeden aldılar ve filmin gösterim saatlerinde gişe önlerinde uzun kuyruklar oluşturdular. Filmin gösterime girdiği ilk haftada gişe önlerindeki izdihamları önlemek için sinemalar ek seanslar koydular ama yine de uzayan kuyrukların önü alınamadı. Seyircileri kahkahaya boğan Recep İvedik 4 filmi 2014 yapımıdır ve yönetmenliğini Togan Gökbakar yapmıştır. Senaryosunu Şahan Gökbakar ve Togan Gökbakar’ ın yaptığı film bir komedi filmidir ve 117 dakika sürmektedir. Film 21 Şubat 2014 de vizyona girmiştir ve yapımcısı da Emrah Çoban’dır.

Çamaşırhane Film’in yapımcılığında vizyona giren filmde Recep İvedik mahallesindeki çocuk futbol takımının antrenörlüğünü yapmaktadır. Futbol takımı çalışmalarını mahalledeki boş bir arsada yapmaktadır ve Recep de çocukluğunda bu arsada çok top koşturmuştur. O günden beri bu arsada çocuklar futbol antrenmanı yapmaktadır. Ancak Recep bir gün bu çalıştıkları arsanın bir müteahhide satıldığını öğrenir ve bunu engellemeye çalışır. Çünkü bu arsa hem çocuklar için hem de Recep için çok önemlidir. Arsayı kaybetmemenin tek bir yolu vardır. Recep bu arsayı kendisi satın almalıdır. Ancak arsanın parasını toparlamak ve satın almak hiç de kolay olmayacaktır. Verdiği çabalar parayı toplamaya yetmemiştir. Bunun üzerine Recep Survivor’a katılıp yarışmayı kazanmaya ve büyük ödülü almaya karar verir. Böylece Recep’in İstanbul’da başlayan maceraları Maldivlerdeki ıssız bir adada devam edecektir.

Survivor adasında köpek balıkları yengeçlere savaşmaktadır ama köpek balıkları aynı zamanda Recep’e de saldırmıştır. Bunun üzerine Recep duruma el koymuştur ve asıl macera da bundan sonra başlayacaktır. Yengeçler her gece Recep’in kulaklarını kıskaç darbeleri ile darp etmektedir. Recep de bu yengeçleri te tek yakalamakta ve evcilleştirmektedir. Yengeçler artık tamamen evcilleşmiş ve büyük bir düzen içinde hareket etmektedir. Başlangıçta Recep’in kulaklarını kemiren yengeçler artık Recep abileri ile sahil gezmeleri yapmaktadır. Aynı şekilde köpek balıkları da Recep İvedik’ i karşılarında gördükleri zaman hemen efendileşmektedir. Çekimleri Maldivler ’de yapılan filmde bu adadaki muhteşem doğal güzellikleri de görecek ve Recep’in serüvenlerini izleyeceğiz. Fragmanlarıyla bile herkesi çok güldüren Recep İvedik 4 izle filmi izleyenlere çok keyifli ve bol kahkahalı vakit geçirtecektir.

Togan Gökbakar dört yıl aradan sonra Recep İvedik 4 filmiyle yeniden izleyicilerin karşısına çıkmış ve gala gecesinde konuklara bu serinin 5, 6, 7 şeklinde devam edeceğini söylemiştir. Ama araya farklı yapımlar da girecek demiştir. Galada izleyici yorumlarını önemsediğini ve olumlu- olumsuz tüm yorumlara saydı duyduğunu ifade etmiştir. Film şubat ayı sonunda gösterime girdi ve ilk hafta sonu seyirci rekoru kırdı. 6 milyon 912 bin 803 izleyiciyle daha önce Düğün Dernek’ te olan en çok izlenme rekorunu bu filmden geri aldı. İzlenme oranı açısından daha önceki 3 serinin de üzerinde bir başarı yakalamış oldu.

Recep İvedik 4 Avrupa’da da rekor üstüne rekor kırıyor. Türkiye’de ilk iki haftada açılış rekorları kıran film Avrupa’da ilk hafta sonu Türk filmleri arasında tüm zamanların en yüksek açılış rakamlarına ulaşmıştır. Bu durum alman sinemacıların da yüzünü güldürmüştür. Recep İvedik 4 şu anda gişe bakımından Almanya ve Avrupa’da pek çok yabancı filmi de geride bırakmıştır. Bild gazetesinde en çok izlenen ilk 10 film arasında Recep İvedik dördüncü sırada yer almıştır. Bu bir Türk filmi için büyük bir başarıdır. Ancak açılış haftası yaşanan yoğun izdiham Çamaşırhane Film ve Şahan Gökbakar’ı büyük zarara uğratmıştır. Çamaşırhane Film ve Gökbakar karşılıksız çıkan çeklerden dolayı icra takibi yaptırmış ve hukuki yollarla paralarını tahsil etmeye çalışmıştır. Daha önceki ilk 3 filmi gibi Recep İvedik 4 de izleyicilerden çok olumlu eleştiriler almıştır. Espriler izleyicileri kahkahaya boğarken, çok keyifli zaman geçirmelerini sağlamaktadır. Vizyona girdiği ilk günden itibaren gösterildiği her yerde izlenme rekorları kırmaktadır. Sitemizde en kaliteli görüntülerle ve kesintisiz olarak filmi izleyebilirsiniz.