Türkiye’nin dört bir tarafında yayın yapan Radyo 7 bir radyo kanalından fazlasını dinleyicileri ile buluşturmaktadır. Gündeme dair ne varsa bulabileceğiniz özel bir yayın akışı bulunmaktadır. Farklı yayıncıların belirli saatlerde yaptığı yayınlar ile hem farklı tarzda müzikleri dinleyeceksiniz hem de yayın akışı içerisinde habersiz kalmayacaksınız.

Radyo 7 ile en iyi Türkçe müzikler ile kulaklarınızın pası silinirken canlı yayın konukları ile de şaşırmaya devam edeceksiniz. Gün ortasına doğru ünlü sanatçıların konuk olduğu programda hem canlı olarak sevdiğiniz sanatçıları dinleyecek hem de merak ettiklerinizi sorabileceksiniz. Günümüz itibariyle Radyo 7 dinle uygulamalarının sayısının her geçen gün artış gösterdiğini söylemek mümkün olmaktadır.

Farkı Yaşayamaya Başlayın

Dinlediğiniz müziklerin sizi alıp götürmesi ve radyo programcısının samimi sohbeti bir dileyiciyi oldukça etkileyen faktörlerdendir. Birbirinden sıcak sohbetleri ile Radyo 7 programcıları evlerinizi, iş yerleriniz, yolculuklarınızı çok daha keyifli bir hale getirmek için gece gündüz çalışmaktadır.

Radyo 7’nin bir diğer önemli farkı da internet üzerinden yayın yapan sitesinden yayınları takip ederek sevdiğiniz programcılara mesaj atma imkânı sunmaktadır. Teknolojiyi oldukça yakından takip eden radyoyu dilerseniz uygulamasını indirerek her an dinleme şansını yakalayabilirisiniz.

Türkiye genelinde yayın yapan radyoları geride bırakan radyo dinleyicilerini gündeme dair haberleri ile de hayatı yakalamalarını sağlamaktadır. Bir radyo kanalından çok öte yayın yapan bu frekanstan gün boyu ayrılamayacaksınız. Elbette ki Radyo 7 dinle uygulamalarının sayısını ciddi oranda artış gösteriyor olması; beraberinde önemli kazanımları da getirmektedir.

Radyo 7

Çok sayıda dinleyicinin yüreğine dokunan Radyo7 ülke genelinde farklı frekanslar ila yayın yapmaktadır. Radyoyu takip edeceğiniz frekansları internet sitesi üzerinden kolayca öğrenebilirsiniz. Ankara 89.8, İstanbul 104.6, İzmir 101.3, Trabzon 93.0, Konya 92.1 ,Diyarbakır 98.0 ile gün boyu yayın yapmaktadır. Radyo 7 dinle platformlarının varlığı sayesinde bu radyo kanalının çok daha geniş kapsamlı olarak hizmet sunduğunu söyleyebiliriz.

Sizde müziğe her rengine doymak ve hoş sohbet ile vakit geçirmek isterseniz yaşadığınız şehrin frekansını bu ayarlarda sabitlemelisiniz. Hayata müzik katın sloganı ile yayın yapan radyo Türkiye’nin en ünlü programcıları ile siz dinleyicilerine ulaşmaktadır.