Günümüzde internet sitelerini aktif olarak kullanmamız ve bir çok kişinin de internet sitesi kurmak istemesi ile birlikte, sürekli olarak bir arayış içerisine girilmektedir. Tabi ki bu arayışlarınızı farklı farklı bir çok siteden gidermek istemeniz ve buna göre bir çok siteyi ziyaret etmeniz ile birlikte, kesin bie çok çözüme ulaştığınız gibi, bir çok bilinmezlik ile de boğuşuyorsunuzdur. Türkiye'nin en iyi webmaster forumu ile sizlerde tüm sorunlarınızdan kurtulacak ve üstelik bilgilerinizi kazanca çevirebileceksiniz. Özellikle genç neslin tercihleri arasında bulunan www.r10.net sitesi ile sizlerde adsense, google optimizasyon, grafik tasarım, hazır scriptleri, dedicated server hosting ve daha bir çok konuda bilgi alabilecek ve sizlerde webmaster olma yolunda emin adımlar ile ilerleyebileceksiniz. Özellikle bu konularda hiç bir bilgisi olmayan ve öğrenme azmine sahip olan kişilerin, kısa süreler içerisinde siteden almış olduğu bilgiler ile birlikte kendi internet sitesini kurması ve bu siteden kazanç elde etmeye başlaması, 70 bin kişinin üye olduğu webmaster forumu için bir tesadüf değil, tam olarak bir başarı göstergesidir.

Anlık olarak beş bin üyenin bir anda sitede bulunması ve bununla birlikte, yaklaşık beş bin kişininde sitede ziyaretçi olarak gezinmesi ile birlikte, site akşam saatlerinde full aktif olmaktadır. Ayrıca dedicated server hosting için en uygun fiyatları bulabileceğiniz ve bununla birlikte en kaliteli firmaların bulunduğu R10.net'te aradığınız her türlü hizmeti anında bulabilir ve bu işi evlerinde yada ajans ofislerinde yapan bir çok kişi ve firmadan anında destek alabilirsiniz.

Ticari olarak yaklaşık üç bin kişinin kazançlarını buradan sağlaması ve geçimlerini bilişim üzerinden kazanmasına olanak veren site, ayrıca kişisel olarak internet sitesi sahibi olanların ve ek gelir elde etmek isteyenlerin de en iyi yardımcısı olmaktadır. Her türlü kategoride kazanç elde edebilmenizin mümkün olması ile birlikte, aradığınız tüm hizmetleri işinde uzman kişilerden alabilir ve bu sayede sizlerde kaliteli bir internet sitesi sahibi olabilirsiniz. Özellikle sizlere yardımcı olacak olan bir çok kişinin sitede aktif olması ve her sorduğunuz soruya bir kaç dakika içerisinde cevap bulmanız ile birlikte, sizlerde siteyi etkin ve aktif olarak kullanarak her türlü desteği alabilirsiniz. Ayrıca adsense başvuruları ve banlanma sorunlarına karşıda çözüm bulabileceğiniz ve çözümler için işinde uzman olan kişiler ile çalışabileceğiniz için, hemen sizlerde siteye giriş yaparak en iyi hizmetleri ve kaliteyi almaya başlayabilirsiniz.
 webmaster

R10.Net Webmaster Forumu

Ancak siteye üye olmak davetiye yada sizlerin yöneticilere kayıt olurken yazmış olduğunuz öz geçmişiniz ile mümkün olması nedeni ile bir çok kişi üye olamamaktadır. Burada şunu belirtelim ki, özellikle bir çok kişinin illegal yöntemler ile davetiye satışında bulunması nedeni ile sitede ki yöneticiler bu kişileri bulduklarında forumda ki kullanıcı profillerini uzaklaştırmaktadırlar. Çünkü sitede hiç bir şekilde davetiye satışına izin verilmediği gibi, birinin sizi davet etmesi için, sizi tanıması gerektiğine inanılmaktadır.

Dedicated Server Hosting

Ülkemizde dedicated server hosting firmalarını incelediğimiz zaman bir çoğunun kökeni olarak R10.net'i görmek mümkün olmaktadır. Burada ticari faaliyetlere başlayanlar ve dedicated server hosting firması kuranlar, genel olarak webmaster olanların sorunlarını bildiği için, en doğru sunucuları sunabilmektedirler.

Adsense Paylaşımları

Dedicated server hosting ihtiyacınızı en iyi şekilde karşılayabileceğiniz gibi, tüm adsense bilgilerini de alabileceğiniz webmaster forumu ile sizlerde istediğiniz gibi bir internet sahibi olabilir veya sahip olmuş olduğunuz internet sitesini çok daha aktif bir hale getirebilirsiniz.