Psikoloji meraklılarını ve psikolojik hizmet almak isteyen herkesi bekleyen Barış Gürkaş, güncel olarak tuttuğu İstanbul Kadıköy’de  psikoloji blogu ile internet üzerinden tüm Türkiye’ye ulaşmayı hedefliyor.

Günlük hayatın koşuşturmacası sürerken hem fiziksel hem de zihnen yoruluruz. Fiziki yorulmalarımızda güzelce dinlenmek çoğu zaman problemi çözer ancak zihnen yorulduğumuzda eski enerjimize kavuşmak için çeşitli aktivitelerde bulunuruz. Özellikle İstanbul gibi bir büyükşehirde iseniz hareket alanınız daha geniş olacaktır.

Yapabileceğimiz aktivitleri internet çağının da gelişmesi ile birlikte arama motorları üzerinden arayabiliyoruz. Ya da sosyal medya üzerinden yapılan tavsiyeleri inceleyebiliyoruz. Peki ya aşamadığımız ya da aşmakta zorlandığımız psikolojik problemler için neler yapmalıyız?

Herşeyden önce aşamadığımız problemleri bir öncelik sırasına koymalı ve günlük hayatımıza, iş hayatımıza, aile hayatımıza nasıl etki ettiğini belirlemeliyiz. Ardından sorunu aşmak için harcadığımız süreyi düşünmeliyiz. Çevremizle olan bağlantılarımız aksıyorsa burada profesyonel bir yardım almak en mantıklı hareket olacaktır. Dolayısı ile aşmakta zorlandığımız psikolojik problemlerde psikolog desteği almamız gerekir. Bu konuda da gerek internet üzerinden gerek birebir destek almamız mümkün. Sizlere yukarıda tanıttığımız Psikolog Barış Gürkaş’ın websitesi üzerinden kendisi ile iletişime geçebilir, sorularınızı iletebilir ve yardım talep edebilirsiniz.