Gelişen teknoloji insanları güvenli yapılara doğru hızla yaklaştırıyor. Prefabrik Yapı İnşaat ve San. Tic. Ltd.Şti, öncelikle müşteri memnuniyetini esas alarak sürdürdüğü çalışmalarına 1989 yılından bu yana, her geçen gün başarılarına başarı ekleyerek ve ardında sayısız memnun müşteri desteğini alarak devam etmektedir.

Bin kişilik personel ordusu, çağın getirdiği tüm teknolojik yenilikleri takip ederek alanında her geçen gün uzmanlaşarak konteyner, hafif çelik yapı sistemleri, depo ve hangarlardan konut yapımına kadar geniş bir yelpazede üretime devam etmektedir.

Doğa olaylarının insanı en çaresiz bırakanlarının başında gelen depremleri zarar görmeden veya en az zararla atlatabilmenin en önemli yolu güvenli yapılar inşa etmektir. Bu noktadan hareketle yapılarımızda çelik yapı kullanımı, günümüzde eskiye oranla ivme kazanmıştır.

Firmamız prefabrik yapılarda DIN ve TSE gerekliliklerini yerine getirerek kullandığı tüm malzemelerin TSE belgeli büyük kısmının da İSO 9001 belgeli olmasına dikkat eder. Tek katlı yahut çok katlı prefabrik yapılarımız iç donanımları(elektrik-su tesisatı, cam vs.)yapılarak teslim edilebildiği gibi istenirse bunları hariç tutarak da teslimat yapmaktadır. Temel ilkemiz müşteri memnuniyeti vazgeçilmez hedefimiz insandır.