Hasta taşımacılığının hızlı ve güvenli bir şekilde yapılması için kullanılan ve yolculuk esnasında hastaların sağlık durumunun ve konforunun sağlanmasına yönelik olarak özel dizayn edilen hava taşıtlarına ambulans uçak deniliyor. Ambulans uçaklar sayesinde hastaların hızlı ve güvenilir bir yolculuk yapması mümkün oluyor.

Dünyanın her yerinde farklı sektörlerde büyük gelişmeler yaşanıyor olmasının sonucu olarak sağlık alanında da hastaların dünyanın farklı noktalarına nakillerine ihtiyaç duyulabiliyor. Hava yolu ulaşımı sayesinde uzun mesafelerin dahi en kısa sürede katedilebiliyor olması hastalar açısından büyük avantaj sağlıyor. hizmetleri ile medikal ulaşım şartlarının sağlandığı hızlı yolculuklar gerçekleştirilebiliyor.

Hava ambulansla pek çok yönden kullanışlı olup sağlıklı bir yolculuğu mümkün hale getiriyor. Hasta nakil işlemlerinin hijyenik ve hastanın sağlık durumu stabil bir şekilde taşınması son derece önemli olup ambulans uçak hizmetleri ile bu kapsamda bir ulaşım gerçekleştirilebiliyor. Hasta yakınları, hastanın durumunu olumsuz yönde etkileyebilecek olan hasta nakil işlemlerinden kaçınmak hem de nakil işlemini en hızlı ve güvenilir şekilde tamamlamak için PlusFly aracılığıyla ambulans uçak hizmetlerinden yararlanmayı tercih ediyorlar. Hastaların vücut dirençleri normal insanlara göre çok daha zayıf olduğundan ambulans uçak ile hijyenik koşullarda transfer edilmesi ve bu hastalar için ekstra sağlık önlemleri alınması gerekiyor. Hava ambulansları hastaların hijyenik ulaşımlarının sağlanması için dizayn edilmiş araçlar olarak dikkat çekiyor. Aynı zamanda transfer süresi boyunca hastanın yanı sıra hasta yakınının da transferini mümkün hale getiriyor. Hasta yakını, hastanın ihtiyaçları hakkında en çok bilgiye sahip olan kişi oluyor. Bu nedenle hastanın sağlıklı bir transfer süreci geçirebilmesi için bir yakınıyla birlikte ulaşımı ambulans uçak hizmetleri sayesinde sağlanabiliyor.

PlusFly Hizmetleriyle 7/24 Yanınızda

Sağlık durumu iyi olmayan kişilerin nakillerinin hızlı ve güvenli bir şekilde tamamlanması çok önemli bir konu oluyor. Transfer işlemlerinin hastanın sağlık durumunda herhangi bir bozulma ihtimali olmaksızın en hızlı ve güvenli şekilde gerçekleştirilebilmesini sağlayan ambulans uçak hizmetleri bu nedenle sıklıkla tercih ediliyor.

PlusFly ambulans uçak hizmeti ile hastaların en kısa sürede ve en güvenli şekilde varış noktasına ulaştırılmasını ve bu süre içerisinde hastaların tüm ihtiyaçlarının eksiksiz karşılanmasını sağlıyor. Ambulans uçak kiralamak isteyen kişiler bu işlemi PlusFly aracılığıyla gerçekleştirebiliyorlar. PlusFly hava ambulans kiralama hizmeti kapsamında birtakım ek hizmetler de sunuluyor. Hastanın güvenliğinin ve sağlıklı bir yolculuk geçirmesinin garanti altına alınmasının öncelikli olduğu yolculuklarda tamamı alanında uzman isimlerden oluşan kadrolarla hizmet veriliyor.

Ambulans uçak hizmeti kapsamında hastanın ve hasta yakınının naklinin yapılabilmesi için öncelikle rezervasyon yapılması gerekiyor. Rezervasyon süreci esnasında hasta yakınının almak istedikleri ekstra hizmetler varsa bunları belirtmesi önem taşıyor. Hava ambulans kiralama ücreti bu durumda standart hava ambulans kiralama ücretine alınmak istenen ekstra hizmetlerin bedelinin de eklenmesiyle belirleniyor. Böylece yolcular talep ettikleri hizmetlerin tamamına kalmış oluyorlar. Hava ambulansı kiralama ücretine dahil olan hizmetler arasında; uzman uçuş ekibi, alanında deneyimli profesyonel uçuş hekimi ve sağlık personeli, hasta için gerekli olan medikal ekipmanlar, hastanın ve hasta yakınının konforlu bir yolculuk yapmasını sağlayacak olan uçak içi tasarım gibi hizmetler temek hava ambulansı kiralama hizmetlerinin kapsamında veriliyor.

Business Class Ayrıcalıklarını PlusFly İle Yakalayın

Her geçen gün daha fazla sayıda kişi yolculuklarında hava yolunu tercih ediyor. Bazı hava yolları tarafından sunulan bir hizmet olan Business class ile yolcular uçakların kendilerine ayrılmış olan özel kabinlerinde uçuşlarını gerçekleştiriyorlar. Uçuş esnasında ise yalnızca kendilerine hizmet veren bir kabin görevlisi tahsis ediliyor. fiyatları, ekonomi sınıfı uçak biletlerine göre daha yüksek fiyatlara sahip bulunuyor. Ancak Business class uçak bileti satın alan yolcuların sahip olacağı avantajlar yolculuklarının başlamasından çok önce devreye giriyor. Business class uçak bileti alan yolcular uçağın kalkışına kadar özel Lounge salonlarda bekliyorlar. Çeşitli ikramlardan ve sınırsız internet kullanımı gibi ayrıcalıklardan yararlanabiliyorlar. Uçakta ise özel koltuklarında kendilerine hizmet sunan kabin memurlarının ikramlarının yanı sıra müzik, film, dizi, sesli kitap ve daha birçok avantaj sayesinde keyifli bir yolculuğun tadını çıkarıyorlar.

Business class uçak bileti alanlar mil programları aracılığı ile çok daha fazla puan kazanabiliyor ve uçağın en ön kısmında seyahat edebiliyorlar. Ekonomi sınıfı bilet satın alan yolcular bir sırada 3 kişi otururken business class uçak bileti satın alan yolcular ise 2 kişi oturuyorlar. Business class yolcularına tahsis edilen koltuklar daha rahat ve daha geniş olup yolculara daha özel bir alan sunuyor. Ayrıca uçak içerisinde aldıkları yemek hizmetleri de daha farklı oluyor. Uçuş esnasında zengin menüler ve çeşitli yiyecekler business class yolcularına sunuluyor. Yolculuklarını Business class ayrıcalığı ile gerçekleştirmek isteyen kişiler  adresindeki PlusFly web sitesi ya da 0850 500 0777 numaralı PlusFly business uçak bileti iletişim hattı aracılığıyla hizmet alabiliyorlar.