Her yaştan kadının takmak istediği bazı yüzükler vardır. Yaş ve tip hiç fark etmeksizin pırlanta baget yüzükler, sizleri bambaşka bir havaya sokacaktır. Tektaş ve beştaş gibi pırlanta yüzükler günlük kullanıma pek uygun olmayabiliyor. Keza pırlanta tamtur yüzükler de günlük kullanımda sorun çıkarabiliyor. Ancak pırlanta baget yüzükler ister dışarı çıkarken, gezmelere giderken veya özel bir toplantıya katılırken sizleri asla yalnız bırakmayacaktır. Pırlanta baget yüzüklerin özellikle günlük kullanıma uygun olması, tercih için yeterli bir sebep olabiliyor.

0.30 ct Pırlanta baget yüzük

0.18 ct. Pırlanta baget yüzük

0.45 ct. Pırlanta baget yüzük

HRD Sertifikalı Yüzükler Yüzde 50 İndirimli

alacağınız zaman şüphesiz ilk dikkat edeceğiniz konu ürünün nasıl durduğudur. Ancak bakıldığı zaman her şeyden önce ürün orijinal mi, sertifikası var mı gibi soruların cevaplarını bulmak gerekiyor. 1976 yılında Belçika’da Antwerp şehrinde kurulan HRD Antwerp firması, dünyadaki tüm pırlantaların gerçek mi yoksa sahte mi olduğunu kontrol etmek için vardır. Emel Pırlanta üzerinden yapacağınız tüm pırlanta alışverişlerinizde, HRD sertifikası ürünün yanında gönderilir. Bu sayede aklınızda herhangi bir şüphe kalmamış olur. Ayrıca Emel Pırlanta aracılığı ile alacağınız tüm pırlanta yüzük, küpe ve kolye gibi ürünle tam yüzde 50 indirim ile sizleri beklemektedir. Emel Pırlantanın mücevher ihracatında 3. Olduğunu da unutmayınız.

0.45 ct. Pırlanta baget yüzük

0.58 ct. Pırlanta baget yüzük

0.48 ct. Pırlanta baget yüzük

Pırlanta Baget Yüzükler

Pırlanta baget yüzükler ismi gereği biraz yabancı kaçabilir. Ancak çoğu kişide görebileceğiniz; üst kısmında kare, dikdörtgen veya herhangi bir şekilde çıkıntı olan, bu çıkıntı üzerinde ise pırlanta taşlar bulunan yüzüklere denir. Baget yüzüklerin en önemli özelliği ise her elde gayet şık durması, giyilen kıyafeti tamamlayıcı olmasıdır. Pırlanta baget yüzükler aracılığı ile %50 indirimli olarak alabilirsiniz. Siparişiniz tarafınıza gönderilir iken HRD Sertifikası ve özel kutusu ile teslim edilir.