Günümüzde internet üzerinden alışveriş yapmayan kişi neredeyse yok. İhtiyacımız olan ya da olmayan her şeyi internette görüp hemen satın alıyoruz. Fakat internet gibi sonsuz bir alan içerisinde kötü niyetli internet kullanıcıları da hayli fazladır. Bu sebeple aynı kredi kartı gibi kullanılabilen ama kredi kartı olmayan çok özel bir Paykwik kart ile güvenle ödeme yapmak mümkün.

Paykwik Kart Ne Demek?

Paykwik, güvenli alışveriş yapılmasını sağlayan, ön ödeme sistemi ile içerisine bakiye yüklenerek kullanılan bir tür sanal karttır. İnternet üzerinden paykwik al seçeneği ile satın alınan paykwik kart ile hiçbir faiz ödemeden ya da borçlanmadan alışveriş yapabilirsiniz. paykwik kart üzerinde 16 haneli bir kart numarası, son kullanma tarihi ve güvenlik kodu bulunur. Paykwik kartınıza yükleme yaptıktan sonra size pin kodu verilir ve bu pin kodu ile işlem yaparsınız. Fakat Paykwik Euro kuru üzerinden yüklenir ve yükleme yaptığınız günkü kurdan bakiye yüklenir. 1 yıl içerisinde bakiyenizi kullanmalısınız ve kullandığınız gün Euro ne kadarsa o fiyat üzerinden alışveriş yaparsınız.

Paykwik Kartın Avantajları Nelerdir?

Paykwik kart tamamen güvenli bir karttır ve kullanım süreci boyunca hiçbir risk içermez. Her pin kodunda kart numaranız yenilenir. Ön ödemeli olması sebebi ile de sadece limitiniz kadar harcama yapabilirsiniz. Borçlanma ya da faiz işlemesi gibi bir durum da söz konusu değildir. Paykwik kartın en önemli özelliklerinden bir diğeri de para transferi yapma amaçlı da kullanılabilmesidir. Hırsızlık ya da dolandırıcılığa karşı ön ödeme sistemi sayesinde oldukça güvenlidir. Banka bilgilerinizi kimseyle paylaşmaya gerek olmadan ödemelerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Özellikle şans oyunları oynanan sitelerde çok fazla olan dolandırıcılıklara karşı son derece güvenlidir. Paykwik ile hızlı ve güvenli alışveriş yaparken tek kullanımlık kart numaranız ile kolaylıkla ödeme yapabilirsiniz.

Paykwik İle Alışveriş Nasıl Yapılır?

Paykwik ile alışveriş yapmak oldukça basittir. İnternet üzerinden yapılan alışverişlerinizde Paykwik ile ödeme alanına girerek ödeme yapılır. Kart numarası yerine Pakwik kart numarası yazılarak ödeme tamamlanır. Her kullanım sonunda kart numarası imha edilir ve tamamen güvenli şekilde alışveriş sonlandırılır.