Paykasa kart internet üzerinde alışveriş yaparken,güvenli bir şekilde ödeme yapmanızı sağlayan ön ödemeli bir karttır. Dijital kasa olarakda adlandırabileceğimiz paykasa online ödemelerin yanı sıra,

Dünya'nın herhangi bir yerindeki yakınınıza veya arkadaşınıza da para gönderebileceğiniz bir para transfer aracıdır. Yatırım amaçlı kullanabileceğiniz paykasa kart, avro para birimi üzerinden işlem görmektedir.

Paykasa içerisindeki bakiyeniz asla değer kaybetmez. Yurtiçi ve yurtdışı binlerce işyerinde geçerli olan bu sanal ödeme aracı sayesinde,saniyeler içerisinde, online oyunlardan alışveriş sitelerine kadar birçok platformda güvenle, ihtiyacınız olan ürün ya da hizmet bedelini ödemenizi sağlar. Onlarca farklı paykasa bayisi tarafından piyasaya sürülen kart,İngiltere merkezli Ceres Online Firması'nın sunduğu bir hizmettir.

Bayiler arasında 2019 yılında ciddi bir atılım yapan astropaykasa.org (Sanmar Bilişim), yeni altyapısıyla oldukça güvenli ve hızlı paykasa satın alma ve bozdurma tecrübesi yaşamanız adına tercih edebileceğiniz siteler arasında en başta gelmektedir. Ayrıca Astropay Bayiliğine soyunan firma, ucuz astropay ve paykasa tedarik edebileceğiniz işletmeler arasında zirvedeki yerini almış durumda.