Paykasa kart aslında gerçekliği olan bir kart olmanın ötesinde,sanal bir para hesabı gibi işlemektedir. Her kodun avro para birimi cinsinden karşılığı bulunmaktadır. Kart bakiyesi olarak adlandırılan bu miktarlar, gerçek anlamda nakite çevrilebilmektedir. Bakiyenin nakite çevrilme işlemine ise "Paykasa bozdurma" denir.

Paykasa bozdurma işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz ve farklı komisyon oranlarında taleplerinizi karşılayan bir çok firma bulunmaktadır. Paykasa bozumu gerçekleştirmek istediğinizde, aracı firmaya ait websitesi üzerinde ssl bağlantı kullanılıp kullanılmadığına oldukça dikkat etmelisiniz. Ayrıca,site güvenliğinden ziyade, paykasa bozdurma karşılığı hesabınıza havale edilmesi gereken nakitin,elinize geçeceğinden iyice emin olmadan,paykasa kodunuzu asla üçüncü kişilerle paylaşmamalısınız. Güvenilir Paykasa bozdurma deneyimini tecrübe etmek için www.arefbilisimpaykasa.com sitesine göz atmanız size oldukça büyük avantajlar sağlayacaktır.

Ayrıca Paykwik bozdurabileceğiniz sitede güvenlik maksimum düzeyde sağlanmış durumda. Gerek firmanın uygulamaları ve  dürüstlüğü,gerekse yüksek kurlarla sanal kartınızı nakite çevirebileceğiniz fiyatları dolayısıyla Aref Paykasa oldukça  cazip bir bayi haline gelmiş bulunmakta.