2018 yılında kurulan Paykart Merkezi isimli firma paykartmerkezi.com adlı internet sitesi üzerinde, paykasa satış ve bozdurma faaliyetlerine başlamış bulunmakta.

Kullanıcılarına,kullanımı oldukça basit arayüz ile hizmet veren Paykart Merkezi yetkilisi Serdar Gerdeli'nin açıklamalarına bakılacak olursa,şirket 2019 yılı içerisinde, paykasa bozdurma işlemlerinde de oldukça büyük bir altyapı hazırlığında. Ek olarak paykasa kartın,para biriminden ziyade,sanal bir cüzdan olarak algılanması gerektiği bilgisini aktaran Gerdeli, içerisine istenen miktarda bakiye yüklenebilen kartın, aynı zamanda bir yatırım aracı olarak da kullanılabileceğini aktardı.

İnternet ortamlarında karşılaşılan dolandırıcılık olaylarının önüne geçebilmek için oluşturulmuş alyapısıyla oldukça güvenli bir sistem olan paykasa, binlerce alışveriş ortamında,geçerlilik kazanmış halde.

Kart satışlarında 2019 yılı itibariyle ciddi bir artış olduğunu gözlemlediklerini açıklayan ceo, pazar payının 22% lik bir kısmını kontrol ettiklerinin altını çizdi. Son güncellemeler sayesinde,bu rakamı 30% lara çekme hedeflerinde ciddi adımlar attıklarınıda ayrıca belirten Gerdeli, bozum esnasında olası problemleri ön görerek hareket eden profesyonel ekip sayesinde,nakite çevirme taleplerine maksimum hız ile yanıt verildiğini de ayrıca belirtti.