Patentler, daha fazla satış ve kar için daha iyi ürünler yapmak üzere tescilli yeni teknolojiler üreten işletmeler için hayati öneme sahiptir.

Bir yıl veya daha uzun süredir iş dünyasındaysanız, markanızın piyasada tanınırlığından dolayı gerçek bir değeri vardır. Müşterileriniz, ürünlerinizin kaynağını ve kalitesini bildikleri için güvenle satın alırlar. Arkasında durduğunuzu bilirler. Bu yüzden markanızı tanıtırken aynı zamanda korumanız çok önemlidir. Marka, patent, faydalı model hizmetleri ile siz de Grupofis güvencesiyle üretin ve büyüyün. Tescil öncesinde ve sonrasında yalnız değilsiniz. Buluşunuz için kaydolduğunuzda, patenti kullanma hakkına sahipsiniz. Bu, başka hiçbir kimsenin bu patentten yararlanamayacağı anlamına gelir. Patentler, buluş sahibinin haklarını koruyan bir belgedir. Patent sistemi, toplum için benzersiz ve faydalı buluşları teşvik etmek için tasarlanmıştır. Bir buluş için bir patent almaya hak kazanabilmesi için, hem "yeni" hem de "açık olmayan" olması gerekir. Bir buluş, parçalarının bir veya daha fazlasındaki diğer benzer buluşlardan farklıysa, yenidir. Ayrıca, patent başvurusunun yapıldığı bir yıl içinde başka bir mucit tarafından halka açık bir şekilde kullanılmamış, satılmamış veya patentlenmemiş olmalıdır.

Patent portföyünüz uygun bir şekilde yönetildiğinde, yeni ve en son teknolojiler geliştirmek, yatırım yapmak veya üçüncü taraflardan satış veya lisans yoluyla değer elde etmek için birçok ekonomik fırsat sunabilir. Patent portföyünüz Grup ofis ile en etkili şekilde yönetilir. Müşterilerimizin memnuniyeti için kaliteli ürün ve hizmetler sunmak en önem verdiğimiz adım. Gerekenleri karşılamak ve tüm ilgili taraflarla etkin bir şekilde çalışmak hedefimiz. Ürünlerimizin ve hizmetlerimizin geçerliliğini, güvenilirliğini ve zamanlamasını artırmak için sistemlerimizi ve süreçlerimizi sürekli iyileştirmeye kararlıyız. Korumak istediğiniz bir buluşa sahipseniz, genel olarak patent yasası ve fikri mülkiyet hukuku hakkında bilgi sahibi olmanız gerekebilir.

https://www.grupofis.com/