Pasta Arıyorum!

Pastalar, birçok farklı kültürde çeşitli kutlamalarda kullanılmaktadır. Pastaların lezzeti kadar görüntüsünün de önemli olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Özellikle önemli kutlamalar olan düğün, nişan, mezuniyet balosu vb. ortamlarda kesilecek pastaların, kutlamanın görkemine (görüntü olarak) yakışması gerekir. Bu tip kutlamalar yapacak olan birçok insan, pasta siparişi vermek için doğru adresin neresi olduğunu araştırmaktadır. Böyle bir durumdaysanız, tarafından üretilen pastalara bir göz atmanızda fayda olacağını söyleyebiliriz.

Her Duruma Özel Pasta

Pastalar, farklı durumlar için gerekli olabilir. Küçük bir çocuğun ilk yaş gününde ve yedinci doğum gününde uygun olacak pastalar arasında fark olduğu gibi, bir düğün ile mezuniyet pastası arasında da farklar olmalıdır. Bu yüzden, farklı durumlar için farklı görüntüye sahip pastalar gereklidir.

Bir pastahaneye gidip vitrinde olan pastalara baktığınızda, aradığınız pastayı o anda bulmanız zordur. Fakat pastamburada gibi sipariş üzerine çalışan bir işletmede, isteğinize uygun biçimde hazırlanan temalı ya da temasız pastaları kolayca sipariş verebilirsiniz.

Sitede her duruma uygun pastalar hazırlanmaktadır. Özellikle çocuklar, üzerinde çizgi film karakterlerinin bulunduğu pastaları ya da rengarenk pastaları sevmektedir. Birçok çocuk doğum gününde böyle bir pastayı yemenin hayalini kurar. (Size özel doğum günü pastası için ilgili sayfasına ulaşabilirsiniz.) Butik pastalar üreten Pastamburada, birçok çizgi film karakteri figüründe ya da güzel bir oyuncak bebek figüründe pastalar, üzerinde sevimli bir hayvan olan pastalar üretmektedir. Bununla birlikte, düğün veya nişan gibi kutlamalara uygun olacak şaşalı pastalar da imal edilmektedir. Tüm pastalar, insan sağlığına zarar vermeyen kaliteli malzemeler kullanılarak, profesyonel pastacılar tarafından üretilmektedir.

Adrese Teslim

Pasta siparişinizi; hazır pastalar arasından bir tercih yapacaksanız pastanın yeneceği günden bir gün önce, eğer butik pastalardan birini istiyorsanız iki gün önce vermek yeterli olacaktır. Pastalar, siparişin teslim edileceği gün hazırlanmakta ve taze şekilde sunulmaktadır. 

Pastanın kaç kişilik olacağı seçimini de yapabilir ve pastanın fazla gelmesi ya da misafirlerinize yetmemesi gibi durumları ortadan kaldırmış olursunuz. Pastalar, belirttiğiniz adrese, belirttiğiniz tarihlerde teslim edilir ve hiçbir şekilde kargo ücreti alınmamaktadır. Pastalar, İstanbul’un hem Avrupa hem Anadolu yakasına kargolanabilmektedir.