Hem ihtiyaçları karşılamak hem de geleceğe yatırım yapmak adına birikim yapmak ne kadar kolaysa parayı yönetmek de bir o kadar zor değil mi? Artık "Paramı yönetebiliyorum!" demek bizim sayemizde zor değil! İster güzel bir geleceğe sahip olmak isteyen öğrenci ol ister geleceğe yatırım yapan yetişkin bir birikimci, hiç farketmez.

Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Habitat Kalkınma ve Yönetim Derneği, Visa Europ Türkiye ve üye bankalarının ( Ak Bank, Burgan Bank, Anadolu Bank, Bankasya, CITI Türkiye, Denizbank, Finansbank, Garanti Bankası, Halkbank, HSBC, ING Bank, Kuveyt Türk, Şeker Bank, Ziraat Bankası, TEB, Tekstil Bank, Türkiye Finans ve Katılım Bankası, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank, Yapı Kredi) katılımı ile 61 ilde uygulamaya geçirilen ve 11. Altın Örümcek Web Ödüllerinde sivil toplum sosyal sorumluluk kategorisinde 2. seçilen, Avrupa Kurumsal Sosyal Sorumluluk ödülleri kapsamında da Sosyal Etki alanında ve KSS Çözümleri Pazeryen Etkinliği”nde en iyi KSS çözümleri arasına girerek ödüle layık görülen, Türk Bankaları ortaklığında gerçekleştirilen projede, en iyi kurumsal sosyal sorumluluk projesinde birinci olup Best Of Best ile ödüllendirilen "Paramı yönetebiliyorum Projesi"nin amacı eğitim stratejimizin içeriği sizlere bütçe yapmanın yararlarını anlatmak, kişisel ya da aile bütçesi ve birikimle ilgili tüm temel kavramları derinlemesine tanıtmak ve son olarak da gelirleri de dikkate alarak bir ödeme planının nasıl yapılabileceğini en kolay yoluyla anlatmaktır.

Sonuç olarak, siz de artık bu kapsamlı proje dahilinde bütçenizi ihtiyaçlarınız ve birikimleriniz açısından kolaylık ile dengeleyebilir, isteğinize göre kişisel bütçenizi ya da aile bütçenizi dengeli bir şekilde kontrol altına alabilir, gelirlerinizi ve giderlerinizi sağlıklı bir ödeme planı dahilinde kolaylıkla kontrol altına alabilirsiniz.