Ara transfer döneminde Galatasaray'ın 11 milyon Euro bonservis bedeli ile Bundesliga ekiplerinden Stutgart'a sattığı Ozan Kabak ile ilgili olarak İspanyol basını tarafından bomba gibi bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Ozan Kabak, devre arasında 11 milyon Euro bonservis bedeli ile Galatasaray'dan Stutgart'a transfer olmuştu. 18 yaşındaki genç oyuncu şimdiden birçok Avrupa devini peşinden koşturtmaya başladı.

Bundesliga ekiplerinden Stutgart takımında gösterdiği başarı ile büyük beğeni toplayan Kabak, birçok kulübün ilgisini çekti. Stutgart takımında 8 maça çıkan Kabak, 2 gol kaydetmişti. Gerek takım arkadaşları gerekse Alman basını tarafından övülen futbolcu ile ilgili transfer dedikoduları bitmiyor.

Ozan Kabak ile Zidane'ın ilgilendiği ifade edildi. Real Madrid'de teknik direktörlük görevini geçtiğimiz günlerde tekrardan üstlenen Zidane, takımı yenilemek amacıyla yaz dönemini epey aktif geçirecek.

Marca gazetesinin sunduğu habere göre, Real Madrid'in, Eder Militao'nun yerine bir stoper daha almak istediği ifade edildi. Listede bulunan isimler arasında Ozan Kabak'ta yer alıyor. Ozan'ın Stutgart ile 2024 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Şuan için piyasa değeri 10 milyon Euro olarak belirtilen Ozan Kabak, 25 Mart 2000 doğumlu. 1,86 boyundaki stoper, kariyerine ilk olarak 2011 yılında Galatasaray altyapısında başlamıştı. 2018 yılında Galatasaray U21 takımından, as kadroya alınan Ozan Kabak, 17 Ocak 2019'da Stutgart'a transfer olmuştu.