Tüm sezonların en trend parçalarından olan oversize sweatshirtler, rahat, şık ve özgün bir giyim tarzına sahip olan herkes için kombinlerin vazgeçilmez parçalarındandır.

Her ortamda tarzınızla ön plana çıkmak istiyor ve göz alıcı bir stil sahibi olmak istiyorsanız stil önerilerimizi uygulayabilir ve modanın sürekli olarak değişen hızına kolaylıkla ayak uydurabilirsiniz. Herkesin tarzına ve zevkine hitap eden sweatshirt stil önerilerimiz ile giyim tarzınızla ön plana çıkabilirsiniz.

Oversize sweatshirtler Nasıl Kombinlenir?

Özgün, rahat ve şık bir giyim tarzını benimseyen herkesin gardırobunda mutlaka yer alması gereken ürünlerden biri olan oversize sweatshirtler, birçok şekilde kombinlenebilir. Özellikle de spor parçalarla çok daha uyumlu bir şekilde kombinlenebilen oversize sweatshirtleri dilerseniz tamamlayıcı aksesuarlar ile de birleştirerek şık bir kombin elde edebilirsiniz. Dünyaca ünlü isimlerden tutun birçok moda severin üzerinde sık sık gördüğümüz bu parça, modanın sürekli olarak değişen ve kendini yenileyen hızına kolaylıkla ayak uydurmanızı sağlayacaktır. Sizler için önereceğimiz stil fikirleriyle her ortamda dikkatleri üzerinize çeken bir tarza sahip olabilirsiniz. İşte oversize sweatshirtleri kombinleyebileceğiniz 6 stil önerisi…

  1. Yılın trendi skinny pantolon kombini
  2. Modası hiç geçmeyen Jeanler
  3. Eşofman altı ile rahat giyim önerileri
  4. Vücut hatlarınızı ön plana çıkarın
  5. Kombininizle dengeyi yakalayın
  6. Monoblok giyim tarzı ile ön planda olun

1- Yılın Trendi Skinny Pantolonlar

Hemen hemen bir çok parçayla uyumlu bir şekilde kombinlenebilen skinny pantolonlar, sweatshirtler ile yaptığım kombinlerde sık sık tercih ettiğim bir parçadır. Hem rahat hem de şık görünmenizi sağlayacak sweatshirtler ile modası hiçbir zaman geçmeyen ve trendler arasında her zaman yerini korumaya devam eden skinny pantolonlarla harika kombinler elde edebilirsiniz. Birbirinden özel tasarımlara sahip olan sweatshirtler ile birleştireceğiniz şık bir skinny pantolon ile aynı zamanda vücut hatlarınızı da ön plana çıkarabilirsiniz. Seçenekleri ile stilinize yeni bir soluk katan Gotham, sezonu en iyi şekilde geçirmenize yardımcı olmaya devam ediyor.

2- Modası Hiç Geçmeyen Jeanler

Modanın sürekli olarak değişen ve kendini yenileyen hızına ayak uydurmanın zor olduğunun farkındayız. Bu nedenle sizin için hazırladığımız stil önerileriyle her sezon birbirinden şık kombinler yaparak her ortamda göz alıcı bir şıklığa sahip olabilirsiniz. Kişiliğinizi yansıtmanın en iyi yolu giyim tarzınızdır. Bu nedenle her zaman giyim tarzınızla ön plana çıkmak için oversize sweatshirt kombinlerini tercih edebilirsiniz.

Seçeceğiniz özel tasarımlı bir sweatshirt modeli ile her zaman yeniliğini koruyan Jean modellerini birleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra stilinizi ön plana çıkaracak farklı bir aksesuar kullanarak da kombininize cool bir hava katabilirsiniz. Aynaya her baktığınızda yüzünüzü gülümseten bir stil sahibi olmak için sweatshirt modelleriyle birbirinden güzel kombinler oluşturun. Dilerseniz yırtmaç detayları olan bir Jean de tercih edebilir ve oldukça dikkat çekici bir tarza sahip olabilirsiniz. Sweatshirtler ile aynı zamanda monoblok bir giyim tarzını da oluşturabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey, kombininizin parçalarının aynı renk olmasını sağlamaktır.

3- Eşofman Altı ile Rahat Giyim Önerileri

Modanın hiçbir zaman eskimeyen ve her zaman en trendler arasında yer alan sweatshirt modelleri, sokak modasının vazgeçilmez parçalarından biri haline de gelmiştir. Sık sık karşılaştığımız bu parça ile zevkinize ve tarzınıza hitap eden bir kombin oluşturarak her ortamda dikkat çekici bir görünüme sahip olabilirsiniz. Dilerseniz sweatshirt, eşofman altı modellerinizi ve tercih edeceğiniz şık aksesuarların aynı renk olmasını sağlayarak tonsürton bir giyim tarzı da oluşturabilirsiniz. Modanın değişmeyen hızına ayak uydurmak için en iyi stil önerilerinden biri olan sweatshirt ve eşofman altı modelleri, her zaman tarzınızla ön plana çıkmanızı sağlayacak. Fakat kombininizi daha dikkat çekici kılmak istiyorsanız tamamlayıcı aksesuarlar seçmeyi de unutmamalısınız.

Sokak modasının en dikkat çeken kombinlerinden olan sweatshirt ve eşofman altı kombinleri, rahat ve aynı zamanda da şık bir stil sahibi olanlar için vazgeçilmezlerdendir. Her ortamda tarzınızla dikkatleri üzerinize çekmek için sweatshirt modelleri mutlaka gardırobunuzda yer alması gereken parçalardandır.

4- Vücut Hatlarınızı Ön Plana Çıkarın

Bol bir oversize sweatshirt tercih ettikten sonra vücut hatlarınızı ön plana çıkarma arzusundan vazgeçemeyenler için harika bir stil önerimiz var. Tercih edeceğiniz sweatshirtleri birçok farklı şekilde kombinleyebilirsiniz. Dilerseniz bir skinny pantolon ya da yırtmaç detaylara sahip olan Jeanleri seçebileceğiniz gibi aynı zamanda da dar paça bir kumaş pantolon da tercih edebilirsiniz. Fakat bu kombinde en çok dikkat etmeniz gereken şeyin renk uyumu olduğunu da unutmayın.

5- Kombininizle Dengeyi Yakalayın

En iyi stil fikirlerinden biri, üst parçanızı bol tercih ediyorsanız alt parçayı daha dar ve vücut hatlarınızı öne çıkaran modellerden tercih etmeniz gerekmektedir. Bu nedenle bol bir oversize sweatshirt en iyi vücudunuzu ön plana çıkaran skinny pantolonlar ile kombinlenir. Tercih edeceğiniz tamamlayıcı aksesuarlar ile fark yaratmayı unutmayın…

6- Monoblok Giyim Tarzı ile Ön Planda Olun

Sweatshirt modelleri ile birleştirebileceğiniz parçaların aynı renk olmasını sağlayarak monoblok bir giyim tarzı oluşturabilirsiniz. Bunun yanı sıra aksesuarlar dahil baştan aşağı bir renk uyumu oluşturarak tonsürton bir stil sahibi de olabilirsiniz. Dünyaca ünlü isimler tarafından da sık sık tercih edilen monoblok giyim tarzı, modanın sürekli değişen hızına kolaylıkla ayak uydurabilmenizi sağlar.