Bir firmanın veya benzeri kurumsal alanların güvenliğini sağlamak açısından önceliğinizi her daim otoparktan yana kullanmalısınız. Bu yüzden araçları iyi bir şekilde taramak ve var olan can sağlığınızı riske atmamak adına otopark bariyeri çok önemli ve makul bir hizmet türüdür. Üzerinde yer alan dedektör hizmeti sayesinde X ışınları derinlemesine bir arayış gerçekleştiriyor, riskli bir ürün gördüğü zaman ise hemen güvenlik görevlilerine bildirim yapıyor.

Birbirinden farklı ve her biri birinci sınıf kaliteden üretilmiş olan otopark bariyeri, her daim siz değerli müşterilere güvenlik anlamında üstün hizmetler sunmaktadır. Bu sayede ise ürünlerin kullanışlılık durumları kendisini tepe noktasına çekiyor, kaliteli hizmetler alabileceğiniz ortamlar yaratma konusunda da üstün çaba örneğini ortaya koyuyor. Böylesi makul ve kullanışlı bir ortam durumu yaratıldığında ise, kitlelere sunulan ilgi ve alaka durumu da daha çekici bir hal almaktadır. Geçmişten günümüze kadar binlerce farklı holding ve kurumsal firmaya otopark bariyeri hizmeti sunan Perkotek, markaların Türkiye distribütörlüğünü yapmakta ve pek çok ürünü de kendi bünyesinde üretmektedir. Ayrıca alternatif seçenekleri de satışa sunarak böylelikle her bütçeye uygun bir satış oranı yakalayan Perkotek, var olan aksesuar ve diğer diğer ürünleri de otopark bariyeri bölümünde satışa sunmaktadır. Loop dedektörleri, araba alt tarama aynası, uyarı ikaz lambaları, otopark bariyerini kapsayan diğer aksesuarların tamamı web sitemiz üzerinde sizlerle buluşmaktadır. Hemen bu ürünleri satın almak ve sorunsuzca kullanmak adına siz de web sitemize giriş yapabilir, temel olarak bu kapsamda bilgiler elde edebilirsiniz.

Otopark bariyeri çok kullanışlı bir ürün olmasının yanı sıra, sizlerin var olan firmalarını da güvenlik altında tutmasından ötürü çok fazla tercih edilen bir ürün tipi haline dönüşmüştür. Bu nedenden dolayı da kitlelerin en doğru şekilde hizmet almasını sağlayan firmamız, ileriye yönelik olarak kullanım alanları yaratmayı ihmal etmiyor ve her daim uzun ömürlü ürünlere ulaşmanızı sağlıyor. Bugüne kadar birçok kurumsal firmaya sunduğumuz destekler ile beraber birinci sınıf güvenlik ekipmanlarını tedarik ettik, en kapsamlı şekilde hizmetler almanızı sağladık. Zira Perkotek’i diğer firmalardan ayıran en temel özellik ise sektör üzerinde ki uzun tecrübeleri ve pek çok Dünya markası güvenlik ekipmanının Türkiye Distribütörlüğünü almasıdır. Otopark bariyer sistemi Bu vadede kullanışlı ürünlere ulaşmak ve sorunsuzca hizmet almak çok daha makul ve kolay bir hale dönüşmektedir. Her geçen gün daha fazla tercih edilen ürün seçeneklerini sunmaktan geri kalmayan Perkotek, bu anlamda ise Türkiye’de en çok sevilen ve tercih edilen ürün seçeneklerini bizlere sunmaktadır. Geçmişten, günümüze kadar kaliteli ve kullanışlı ürünlerin tamamını web sitesi üzerinden sıralayan Perkotek, bu hizmet kalitesi ile beraber günümüz şartlarına çok uygun ürünleri satışa sunmayı ihmal etmemektedir.

Ayrıca tüm ürünlerin alternatif seçeneklerini de sunarak, sizlerin bütçesine uygun satış oranları ortaya koyan Perkotek, sunduğu sistemleri uygun olan turnike, duvar ve kapılara monte edebilme özelliklerini sunmaktan geri kalmıyor ve hizmeti her daim üstün alanlarda tutuyor. Bu sayede ise ürünlerin kullanım alanları çok daha rahat ve makul bir şekilde sağlanırken, kitleler de bu ürün seçeneklerini her daim tercih edebiliyorlar. Mesai saatleri içerisinde müşteri temsilcilerimiz ile iletişim kurarak otopark bariyerleri ile alakalı merak ettiklerinizi bizlerle paylaşabilir, ayrıca siparişlerinizi ileterek en kısa sürede hizmet alabileceğiniz alanlara dahil olabilirsiniz. Bugüne kadar birçok firmaya sunduğumuz üstün hizmet ile beraber binlerce güvenlik ekipmanı tedarik işlemini sağladık. Bu da çok daha kapsamlı ve kaliteli hizmetler ortaya koymamızı sağlamaktadır.