Obilet.com sitesi ile Türkiye çapında otobüs seferleri hizmeti veren çok fazla sayıda otobüs firmalarının güzergah ve doluluk bilgilerine ulaşabilir, online bilet alımı ve online rezervasyon işleminizi kendiniz ve sevdikleriniz için gerçekleştirebilirsiniz.

Obilet nerede olursanız olun, bilgisayarınızdan ve mobil telefonunuzdan en geniş firma bilgilerine ulaşmanızı ve bilet almanızı sağlar. Böylelikle sürpriz durumlarda da, önceden planlı seyahatlerinizde de her zaman en konforlu ve hesaplı yolculuğu yapabilir, seçeneksiz kalmazsınız.

Obilet.com sitemizde bulabileceğiniz otobüs seferi hizmetini veren bazı otobüs firmalarının adları şu şekilde; Köksallar Seyahat, Kent Turizm, Ses Turizm, Star Batman, Star Diyarbakır, Lüks Afşınlılar, Lüks Erova Turizm, Lüks Gümüşhane, Lüks Kahramanmaraş Turizm.

OTOBÜS FİRMALARI SEFERLERİ

Türkiye’de herkes belli başlı otobüs firmaları adını bilir, Metro, Ulusoy, Varan Turizm gibi. Oysa karayollarının yükünün büyük bölümünü yerel otobüs firmaları çeker.

Peki herkes bu otobüs firmalarını mı kullanıyor, veya her tarafa bu şirketlerle ulaşım sağlamak mümkün mü?

Maalesef bir çok yere bu firmalarla ulaşamazsınız. İşte bu yüzden, Türkiye'de neredeyse her ilin ve her ilçenin kendi bağrından çıkan ve köklü bir geçmişe sahip olan otobüs şirketleri bulunuyor. Belki o ilde veya ilçede değilsek bu şirketleri hiç duymadık ama emin olun, buralara gitmeniz gerektiğinde hepsini öğreneceksiniz. Oraların yerel halkının yıllardır gözdesi olan bu otobüs firmaları aynı zamanda halkın her ihtiyacında yanındadır ve çok iyi bilinirler.