Otobüs bileti fiyatına uçak seferleri başlıyor. Anadolu Jet, Bursa'yı Erzurum ve Trabzon ile sadece 70 liraya buluşturuyor.

Anadolu Jet, Türkiye'nin en önemli sanayi şehirlerinden biri olan Bursa'yı, Erzurum ve Trabzon ile fiyatına buluşturuyor. 10 Mart 2015 itibariyle başlayacak Anadolu Jet Bursa - Trabzon ve Bursa - Erzurum uçak seferleri haftada üç gün karşılıklı olarak sadece 70 liraya gerçekleşecek. Şimdiden seferleri dolan uçak olurken, Kent Meydanı Yenişehir Havaalanı arasında çalışan 80 hatlı Burulaş Otobüsleri Anadolu Jet biletli yolcuyu 1 ay boyunca ücretsiz taşıyacak. Siz de online uçak biletinizi hemen alın daha ucuza alın.

Yenişehir Havalimanı'nın aktif bir şekilde kullanılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş ise, "Yenişehir Havalimanı'ndan uçuşların yapılması bizim hayalimizdi. Sadece yurt içine değil yurt dışına da uçuşların yapılması için gerekli her türlü çalışmayı yaptık. Buna sadece devletin biraz destek vermesi ve halkın da bizi destekleyerek biletlerini buradan alması olacaktır. Burulaş Otobüsleri Anadolu Jet biletli yolcuyu 1 ay boyunca ücretsiz taşıyarak destek vermesi çok güzel olacak. Acenteler olarak bizler de diğer hava yollarının da bu şekilde promosyonlar yapması için gereken desteği ve ilgiyi gösteriyoruz. Çünkü devletin de yapmış olduğu bu yatırımı burada heba olmasını istemiyoruz. Bursa halkı istediği dakika Samsun'dan Van'a, Muş'tan Antalya'ya her yere gidebilmesi için buranın aktif olarak çalıştırılması gerekiyor. Bursa da 80 ilden göç alan bir il. Bizler de vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir şekilde istediği zaman gidebilmesi için yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi.

Anadolu Jet ile birlikte başlayan direkt uçuşlar, Bursalıları ve Bursa iş dünyasını Karadeniz'e ve Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük ili olan Erzurum'a en ekonomik ve konforlu şekilde ulaştıracak. Sanayi şehri Bursa'nın marka kent olma yolunda attığı önemli bir adıma da vesile olacak yeni hat açılışları ile Bursalılar artık havayolu ulaşımının konforuna uzun mesafeler kat etmeden kendi şehirlerinden erişebilecek. Anadolu Jet'in yeni Bursa - Erzurum uçuşları çarşamba, cuma ve pazar, Bursa - Trabzon uçuşları ise pazartesi, perşembe ve cumartesi günleri karşılıklı olarak düzenlenecek.

10 MART GÜNÜNE ÖZEL SEFER SAATLERİ

Bursa'dan Erzurum'a saat 15.15'te, Erzurum'dan Bursa'ya saat 11.25'te, Bursa'dan Trabzon'a saat 15.15'te, Trabzon'dan Bursa'ya saat 11.35'te.

Bursa'dan Erzurum'a saat 13.50'de Çarşamba - Cuma - Pazar günleri, Erzurum'dan Bursa'ya saat 11.30'da Çarşamba - Cuma - Pazar günleri, Bursa'dan Trabzon'a saat 13.50'de Pazartesi - Perşembe - Cumartesi günleri, Trabzon'dan Bursa'ya saat 11.35'te Pazartesi - Perşembe - Cumartesi günleri.