Fox Eyes, gözlerin daha çarpıcı ve canlı bakışlara sahip olmasını sağlayan estetik türüdür. Bu estetik işleminde göz kapakları kaldırılarak gözde bulunan düşük görünüm ortadan kaldırılmaktadır. Doğal bir görünüm ile kişilerin gözlerinin daha kalkık olarak görülmesi sağlanmaktadır. Özellikle yaşın ilerlemesi ya da genetik faktörler kişilerde düşük göze neden olmaktadır. Gözlerin düşük görünmesini sağlayan temel neden ise göz kapağı yapısıdır. Bu estetik işlemi sırasında göz kapağındaki fazla deri germe işlemi ile azaltılmaktadır.

Fox Eyes Göz Operasyonu Nasıl Yapılır?

Tilki gözü estetik operasyonu yapılırken öncelikle kişilere lokal anestezi uygulanmaktadır. Uygulama işlemi çok kısa olduğu için kişilere genel anestezi uygulanmaz. Uyuşturma işleminin ardından Fransız askısı ipleri kaş ve gözün arasına yerleştirilir. Bunun ardından iplik çekilerek gözün daha yukarı doğru görünmesi sağlanır. İşlem kısa bir sürede tamamlanır. Genellikle yarım saat ila bir saat arasında operasyon tamamlanır ve kişi günlük hayatına geri döner.

Kişi işlemin ardından hastanede bulunmak zorunda değildir. Estetiğin tamamlanmasının ardından hasta kişi kendini ne zaman iyi hissederse taburcu edilmektedir. Bu işlemi gerçekleştiren kişiler genellikle operasyonun tamamlanmasının ardından hastaneden taburcu olmaktadır. Genel anestezi gibi bir uygulama yapılmadığı için kişinin ayılması ya da kendine gelmesi gibi bekleme durumları yoktur.

Tilki Gözü Göz Operasyonu Neden Yapılır?

Kişilerin zamanla yaşlanma ya da genetik olarak sahip olduğu göz yapısı nedeniyle gözleri ve göz kapakları düşük olarak görünmektedir. Bu durum da estetik olarak hoş karşılanmayan durumdur. Düşük gözlerin olması kişinin bakışlarını gözlerini daha yaşlı ve uykulu göstermektedir. Bu durumdan hoşlanmayan kişiler genellikle makyaj ile düzeltme işlemini denemektedir.

Makyaj ile bu durumu düzeltmek zaman alması ve doğal görünmemesi nedeniyle de kalıcı bir çözüm sağlanmamaktadır. Bu durumda kişiler daha dikkat çekici ve güzel görünen gözlere sahip olmak için tilki göz operasyon yaptırmaktadır. Bu işlem ile hem gözler hem de kaşlar başka hiçbir işleme gerek kalmadan kalkık görünmektedir.

Fox Eyes Estetik Ameliyat Mıdır?

Fox Eyes işleminde kişilerde herhangi bir yara, kesik ya da başka bir durum oluşturulmamaktadır. İşlem sırasında ipin yerleştirilmesi için de cerrahi bir işlem gerçekleştirilmemektedir. Bu nedenle bu işlem bir ameliyat değildir. Kişinin bir yeri kesilmeden sadece deri içerisinden yerleştirilmiş bir ip ile işlem gerçekleştirilir.

İşlemin arkasından kişilerde iz ya da kızarıklık gibi durum bulunmamaktadır. İşlemin tamamlanmasının ardından kişi konuşabilir, gülebilir ve günlük hayatına rahatlıkla devam edebilir.

Fox Eyes Estetiği Kalıcı Mıdır?

Fox Eyes estetik işleminde gerçekleştirilen kaldırma etkisi zamanla ortadan kaybolmaktadır. Yani bu estetik gerçekleştirilmesinin ardından sonsuza kadar kalıcı değişim yaratan bir estetik değildir. Estetiğin süresi gerçekleştirilen işlemin kalitesine göre 1,5 ila 5 yıl arasında kalıcı olmaktadır. Estetik etkisini kaybettikten sonra işlem yeniden tekrarlanabilir. Göz ve göz kapağına herhangi bir etki bırakmamaktadır.

Estetik işlemini gerçekleştirmenizin ardından estetikten vazgeçmeniz durumunda gözünü eski haline getirebilirsiniz. Bunun için işlemin tamamlanmasının ardından 3 gün sonra iyileşme sağlanacaktır. İyileşmenin ardından yerleştirilen askı yerinden alınır ve gözünüzün eski görünümüne sahip olması sağlanmaktadır.

Fox Eyes Estetiği Sonrası İyileşme Süreci ve Dikkat Edilmesi Gereken Durumlar

Fox Eyes estetiği yaptırdıktan sonra kişilerin dinlenmesine gerek yoktur. İşlem ayakta yapılır ve tamamlanmasının ardından kişi günlük hayatına normal bir şekilde devam edebilir. Gülebilir, konuşabilir ve yemek yiyebilir. İşlemden önce ise gerçekleştirmesi gereken hiçbir eylem yoktur.

İşlem tek seansta gerçekleştirilir ve işlem bittikten sonra kişi kısa süreli bir uyuşukluk hisseder. İşlemin ardından düşük dozda ağrı hissedilebilir. Ancak ağrı da kısa sürede sona ermektedir. İyileşme süreci 3 gün ila 3 hafta arasında tamamlanmaktadır.

Estetiğin ardından kişi sadece yüzünü yıkarken dikkat etmelidir. Ayrıca iyileşme tamamlanana kadar kaşlara ve göze darbe alınmamalıdır. 2 hafta yüzüstü uyunmamalıdır. Yüze masaj, peeling, cilt bakımı gibi uygulamalar gerçekleştirilmemelidir.

https://www.drozkancicek.com/