Beyaz perde her zaman için gizemlerle, yeni maceralarla, biyografilerle ve daha birçok üst kategori altında listelenebilecek hikâyelerle dolu sıra dışı bir yerdir. Film izlemeye bayılırız hele yanımızda yakın arkadaşlarımız, ailemiz veya özel insanlar varsa. Patlamış mısırı da unutmayalım tabi! Sinema tutkunları her istediklerinde film izlemek için mekân değiştirmek zorunda kalmasınlar diye internet üzerinden film izleyebilecekleri onlarca web site hizmet veriyor. Arkadaş gruplarında ‘’sen yoksa daha x filmini izlemedin mi?’’ sorusuna en az iki can alıcı sahne ile cevap vermezse kendine başka bir sosyal çevre edinmek zorunda kalan okurlarımız için yepyeni bir film sitesinden bahsedeceğiz. Arama motoruna ‘’yerli film izle’’ yazarak belki onlarca siteye ulaşabilirsiniz ancak birazdan bahsedeceğimiz film sitesi en yeni içeriklerle hizmet veriyor.

Yepyeni Filmlerin Adresi… Film sitelerini bilirsiniz; her zaman en yeni filmi kendi platformlarında yayınlamak için ellerinden geleni yaparlar bu sinema çekimi bir film olsa bile. sitesine giriş yaparak kaydolduğunuzda veya sağ üstteki giriş butonu yanındaki sosyal medya hesaplarını takip ettiğinizde eklenen son filmlerden haberiniz olur ve bu filmleri birbirinden farklı oynatıcı seçeneklerinden istediğinizi seçerek istediğiniz kalitede izleyebilirsiniz. Sinefilm, çatısı altındaki birbirinden farklı senaryodaki onlarca filmi yıllara ve kategorilere göre ayırarak ne istediğini bilen film severler için büyük bir kolaylık sağlıyor. İzlemek istediğiniz filmi kategori dışında IMDB puanı, Türkçe alt yazı, Türkçe dublaj veya orijinal dil seçenekleri göz önünde bulundurularak da seçebilirsiniz. İzlemek istediğiniz filme karar veremeseniz bile bunu dert etmeyin editörün seçtiği filmleri inceleyebilir bu filmler arasından tercihte bulunabilirsiniz. Yüksek izlenme sayısı ve olumlu yorum alan filmlerin derlendiği bu kategori film ararken zaman kaybetmeyi sevmeyenler için oldukça ideal.

Filmlerin yanında dizi izlemeyi seven ziyaretçiler için oluşturulmuş dizi kategorisi altında listelenen görseller de unutulmamış. Seri film severler için oluşturulan kategori de devam filmlerini içinde barındırıyor. Filmlerin altına yorum yapılabilme avantajı bir sonraki seyirci için hayati bir önem taşıyor. Sizde Sinefilm’e gelin, eğlenceli dakikalarınızın ardından küçük bir yorumunuzu esirgemeyin.