Günümüzde telif hakkı için yürütülen çalışma ve cezai yaptırımlar neticesinde, sıkı takip edilen korsan çalışmaları göz önüne alınacak olursa, uygunsuz faaliyet veren yerlerin ve sitelerin yakalanması ve yüklü para cezalarının oluşturulması kaçınılmazdır. Bu şekilde girilen film izle siteleri gibi yerlerden doğan bir usulsüzlük durumunda, izleyen ya da film indiren kişinin eline yazılı bir uyarı gönderilmektedir.

Gelen yazılar birebir imzalanmadan önce avukata danışılarak işlem gerçekleştirilmelidir. Film siteleri aracılığı ile birçok film daha sinemalara gelmeden evlere ulaşmakta ve meraklılarına kaliteli bir şekilde her tür film, dizi olanağını sunulmaktadır. Online film izle siteleri, gişe rekorları kıran filmlerden tutunda, ödül alan filmlere kadar birçok seçeneği fiber internet imkânlarıyla indirme şansı oluşturmakta ve en uygun zamanda seyretme fırsatı sunmaktadır. Film indirmiş olduğunuz film sitelerinden doğabilecek bir usulsüzlük, hem izleyen kişileri hem de film indiren kişileri zan altında bırakabilmektedir.  HD film izle siteleri filmlerle ilgili her türlü bilgiyi, yeniliği ve gelişmeleri anında üyeleri ile anlık olarak paylaşmakta, film çekimlerinden, yeni senaryolara kadar hem yurtiçi hem de yurt dışı film sektöründen canlı olarak bilgilendirme yapmaktadır. Arama motorlarına film izle yazıldığında binlerce film sitesi karşımıza gelmektedir.  Ancak bu film siteleri içerisinde Seo konusunda başarılı sayılacak film site sayısı iki elin parmaklarını geçmeyecek derecede yer almaktadır. Başarılı bir film sitesi nasıl yapılmalı ve nelere dikkat edilmelidir. Film sitesi açmak isteyen kişiler ilk olarak domainim yani alan adını iyi seçmelidir. Site adının içerisinde mutlaka film veya izle kelimesi yer almalıdır.  Sizler için hazırladığımız filmleri keyifle izleyebilirsiniz.

Kişinin eline ulaşan uyarı yazısı sonucunda sizden istenilen tazminatın düşürülmesi için karşı taraf ile verilen süre dolmadan irtibata geçilmesi önemli bir uygulamadır. Bu şekilde hem kendinizi savunma hakkını hem de yüklü para cezalarını düşürmeimkanına sahip olabilmektesiniz. Arama motorlarına Türkçe Dublaj izle diye yazıldığı takdirde, daha gösterime girmemiş, ses getirecek yabancı filmleri izleme şansı sunulmaktadır. Bu kolaylık kimi zaman riskleri de yanında getirebilmekte farkında olmadan suça karışmanıza neden oluşturmaktadır.