Hepimiz artık günümüzün önemli bir bölümünü akıllı telefonlarımızda geçiriyoruz. Önce sosyal medyaya bir göz atıyoruz; biraz Facebook, biraz Twitter, biraz Instagram ve Snapchat… Onları tüketince sonra canımız sıkılıyor başlıyoruz oynayacak oyun aramaya.

Akıllı telefonlar için oynanabilecek çok sayıda oyun bulunuyor. Ancak biz size bir online bilgi yarışması önermek istiyoruz. Çünkü bilgi yarışması ile vakit geçirmek diğer oyunlara göre bizim için çok daha faydalıdır.

Zamazingo Bilgi Yarışmasını cep telefonunuza ücretsiz olarak indirebilir, dilediğiniz zaman bilgi yarışmasına katılabilirsiniz.

Böylece sadece keyifli vakit geçirmez aynı zamanda yeni bilgiler de edinirsiniz. Edindiğiniz her yeni bilgi hayatınızda yeni ufuklar açılmasına yol açar. Çünkü bilgi bir insan için yaşamsaldır. Bilgi ekmek gibi, su gibi, bizi yaşamda tutan önemli bir dayanaktır.

O nedenle akıllı telefonlarda geçirdiğimiz vaktimizi akıllı geçirmekte fayda var. Elbette bazı zeka oyunları da zihnimizi geliştirmekte çok faydalıdır. Pratik zeka sahibi olmak için bu tür oyunların faydası da inkar edilemez. Ancak online bilgi yarışmalarının faydası hepsinden fazladır.

Online bilgi yarışmaları sayesinde artık televizyon kanallarının yarışma programlarının başlamasını iple çekmenize gerek kalmaz, bir program için saatlerce reklam izlemek zorunda da kalmazsınız. İstediğiniz zaman uygulamaya girer yarışmaya katılır, istediğiniz zaman da çıkarsınız. Üstelik online bilgi yarışmalarında televizyonda izlediğiniz gibi edilgen olmazsınız, karar verici, oyuncu her zaman sizsiniz. Siz nereyi işaretlerseniz seçenek odur.