“Türkiye 100” adıyla TOBB öncülüğünde, TEPAV ve AllWorld Network işbirliğinde yapılan, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri yarışması geçtiğimiz hafta sonuçlandı. Yapılan yarışmada, Türkiye’nin en yaygın ve modern bilet satış ve dağıtım sisteminin kurucusu Biletall da 27’inci sırada yer aldı.

Bilet all, TOBB öncülüğünde, TEPAV ve AllWorld Network işbirliğinde gerçekleştirilen, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri yarışması “Türkiye 100”de 27’inci sırada yer aldı. 2011-2013 döneminde satış gelirlerini %267 artıran Biletall.com, internet üzerinde özellikle uçak ve otobüs bileti satış/rezervasyon hizmetleri konusunda Türkiye’nin en yaygın ve modern hizmetini sağlıyor.

Biletall’ın CEO’su Yaşar ÇELİK  “Biletall, en kaliteli ve en güvenilir hizmeti vermek ve tüm seyahat ihtiyaçlarının tek noktadan karşılanabilmesi için çalışmalarına sürekli devam etmektedir. Biletall, son 5 yılda cirosunu 26 kat artarak Türkiye’de bulunan şehirlerarası otobüs biletleri pazarında B2B ve B2C’de hizmet veren tek şirket olmuştur. Biletall 2015 yıl sonu itibari ile 1,5 MN adet bilet satışı ve 120 MN TL ciroya ulaşmayı hedeflemektedir..” diye konuştu. Türkiye’nin en hızlı büyüyen 27’inci şirketi seçilen Biletall’ın genç ve başarılı CEO’su Yaşar ÇELİK “Şirketimiz ekosisteminde bulunan herkese destekleri ve bizi seçtikleri için teşekkür ederiz” dedi.

Uçak biletleri, şehirler arası otobüs biletleri, araç kiralama ve otel rezervasyonu konusunda hizmet sunan ; Biletall Mobil Web Sitesi,  Biletall Android Uygulaması , Biletall Iphone / Ipad Uygulaması, Biletall Haritam Uygulaması’nın yanı sıra Biletall Acentaları ve kiosklardan da bilet satış/rezervasyon faaliyetlerini sürdürüyor.

Biletall altyapısı kullanarak hizmet veren çok sayıda onlien bilet satışı da bulunuyor, bunlardan biri de sitesi.