İki yıllık kısa bir geçmişi olmasına rağmen Türkiye’deki online ayakkabı sektörünün lider markaları arasında yer almayı başaran TakaTuka.com, sunduğu pek çok hizmet ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile sektöründe fark yaratıyor. Kurulduğu ilk yıllarda rahatlığı ve ayak gelişimine sağladığı destek ile dünyada büyük bir hayran kitlesine ulaşan Crocs ve Stride Rite markalarının Türkiye’deki tek yetkili online satış kanalı olarak hizmet sunan TakaTuka.com, sektörde kazandığı güven ile kısa sürede 60’dan fazla ayakkabının binlerce modelini bünyesine ekleyerek her tarza ve kesime uygun tarz ayakkabı modellerini bir platformda ayakkabı severlere sunuyor.

Özellikle ayakkabı modasını yakından takip edenler için dünyada rahatlığı ve sağlamlığı öne çıkan markaları zahmetsizce ekranlarına getiren TakaTuka.com, özellikle Amerika’da koşu ayakkabısı olarak üretilen ve daha sonra gündelik yaşamda da sıklıkla kullanılarak dünya çapında büyük bir üne kavuşan Skechers markasının, kadın, erkek ve çocuk modelleriyle dikkat çekiyor. Bunun yanında dünyada pek çok ünlünün sunmuş olduğu rahatlık ve tarz sebebiyle vazgeçemediği New Balance markasının çocuk modellerini de sizlere sunan TakaTuka.com,  soğuk kış aylarının yaklaşmasıyla geniş bot ve çizme modelleriyle de dikkat çekiyor. Özellikle özgür ruhunu tarzına yansıtmak isteyenlerin ilk tercihi arasında yer alan duruşu, tarzı ve sağlamlığı ile göz dolduran Harley Davidson bot ve çizmelerde geniş ürün yelpazesi sunan TakaTuka.com, bağcıklı bot modasının öncülerinden olan ve sarı renkli botları ile yepyeni bir akım başlatan CAT bot ve çizme modellerini de yeni sezon ve indirimli olmak üzere sizlere sunuyor. Müşteri odaklı hizmet anlayışı ile online ayakkabı sektöründe en az şikayet alan firma konumunda bulunan TakaTuka.com, plus ürünlerin yüzde 90’ında aynı gün kargo hizmeti sunarak sektörde bir adım önde yer alıyor. Bunun yanı sıra müşterilerine; ücretsiz kargo, farklı ödeme seçenekleri, ücretsiz 30 gün iade - değişim garantisi de sunuyor.

Online alışverişlerde güvenliğin yüksek olması gerektiğinin bilicinde olan ve müşteri güvenliğini ön planda tutan TakaTuka.com, güvenli ve kolay alışveriş yapılabilmesi için teknolojik alt yapısını gelişen teknolojiyle birlikte sürekli yenilemeye devam ediyor.

Ortalama sepet tutarı, sektör ortalamalarının oldukça üzerinde seyreden Takatuka.com, müşteri iletişimine ve sürekliliğine oldukça önem veriyor.