One Hit Wonder markası likit sektöründe uzun zamandır, Hizmet etmektedir, Uzun deneyler, Ve araştırmalar sonucu beğenilen ve uzun soluklu aromalar meydana getirmektedir. 100ml ve 180ml 2 farklı şişede likit üretimi gerçekleştirir.

One Hit Wonder The Man - YENİ! Çilek meyve ve kremasının nefis bir karışımı. Milk Man likit’in, Inhale'de benzersiz şekilde canlandırıcı süt kreması ve ardından her bir vapein üzerine yayılan taze çileklerin hafifçe tatlı tonları var. % 100 ABD kullanarak ve% 100 TruNic Liquid Nikotin elde ederek Kaliforniya, Los Angeles'ta el yapımı. The Man Ejuice 6 ons geliyor. plastik sıkma şişesi, pembe kapaklı 2 boş 15ml plastik tek boynuzlu at şişeleri ile birlikte.

One Hit Wonder Muffin Man - Tatlı Elmalar ve Sıcak Tarçınlı Çöreklerin Eşsiz Bir Karışımı. Muffin Man E-Liquid'in, Inhale'de sağlam bir Elma Lezzeti ve ardından Sıcak Muffin'in Tatlı alt tonları vardır. % 100 ABD kullanarak ve% 100 TruNic'i kullanarak Los Angeles, Kaliforniya'da üretildi. Muffin Man Likit bir 6 oz gelir. plastik sıkma şişesi, yeşil kapaklı 2 boş 15ml plastik tek boynuzlu at şişeleri ile birlikte.

One Hit Wonder Roket Man - Hafifçe tartlanmış bir Yunan yoğurtunu, taze dağ yaban mersini ve tuzlu granolayı dengelemek: Roket Adam, yoğurt dünyasında eşit olmayan ahenkli bir karışımdır. Teneffüsün ince tatlı tartığından damak temizleme teneffüsüne, bu dünyanın dışında bir lezzet için hazırlanın! Sürüş keyfi!

One Hit Wonder My Man - Vanilya, Çilekli, Çikolata. Bugün hepimizin sevdiği zengin tatlar, ustalıkla dilinizi her puftan farklı tamamlayıcı notalarla dans eden pürüzsüz ama karmaşık bir boşluğa harmanladı. Nostaljinin dalgalanması sizi ararken ve basitçe söyleyerek bırakacak… Adamım!

One Hit Wonder Army Man - Her biri lezzetli bir vanilya graham kraker kabuğuna yaslanmış, keskin ve tatlı anahtar limonları ile doldurulmuş cömert bir krema dolgusu ile pürüzsüz ve kremsi bir dolgu. Özgürlük hiç bu kadar iyi olmamıştı!

One Hit Wonder Island Man Iced - egzotik tropik meyvelerin bir birleşimidir, çeşitli olgunlaşmış meyveler dizisini birleştirerek, dilin her yerine püskürecek lezzetli bir karışım oluşturarak tomurcukları bu tropik meyveli meyvenin tadına varacaksınız.