Günümüzde internetten okey oynamak için farklı adreslerin tercih edilmesi mümkündür. Ancak bu alanda hizmet sunumu yapan sitelerin tamamının eşit özelliklere sahip olmadığı bilinmelidir. Bazı siteler gerek salon çeşitliliği konusunda gerek kullanım avantajları konusunda oldukça geride kalmaktadır. Bundan dolayı üyeliklerin öncesinde bireylerin maksimum eğlence elde edecekleri siteleri bulmaları gerekmektedir. Okeyy.net sistemleri ve genel özellikleri sayesinde bu alanda oldukça iddialı olan isimlerden biri olarak ismini öne getirmektedir. Siz de sitenin üyelik konusunda isteklerini yerine getirmenizin ardından online “okey oyna gibi bir oyun için hazır hale gelebilirsiniz. Bu bağlamda firma, üyelerinden uzun süren işlemler istememektedir.

Okeyy.net Üyelikleri Ücretli Mi?

Son yıllarda internetten okey oynamak konusunda büyük bir talep artışı meydana gelmiştir. Bazı siteler bu alanda kar elde etmek için üyelerinden ücret talep etmeye başlamışlardır. Ancak okey severler üyelikleri için Okeyy.net adresini seçerek hiçbir ücret ödemeden okey oynamak avantajını elde etmektedir. Okey oynayabilmek için kullanıcıların site ana sayfasını açmaları gerekmektedir. Açılan ana sayfa içerisinde sağ üst köşede “Kayıt Ol” şeklinde bir buton bulunmaktadır. İlk kez sitede okey oynamak isteyen kullanıcıların bu kısma tıklamaları gerekmektedir. Bireyler sonrasında ise sitede kullanmak için bir nick belirlemelidir. Bu kasamda mail adresleri, şifre bilgileri ve cinsiyet gibi soruların yanıtlanmasının ardından kayıt olma butonuna basılarak üyelik işlemleri tamamlanmaktadır.

Okeyy.net Üyeliklerinde Nelere Dikkat Edilmelidir?

Bireylerin okey oynamak için üyelik işlemleri sırasında belli alanlarda özenli davranmaları gerekmektedir. Örneğin üyelikleriniz sırasında şifre seçimlerine dikkat etmelisiniz. Şifreniz hem kolay şekilde hatırlayabileceğiniz hem de kombinasyon bakımından zor olan alternatiflerden oluşmak zorundadır. Bunun yanı sıra sitenin canlı okey oyna bölümü için üyelik formunda istediği bilgilerin tümünüm girilmesi de şarttır. Bilgilerin eksik ya da hatalı olarak girilmesi üyelik işlemlerinin tamamlanamamasına neden olmaktadır. Son olarak kullanıcıların üyelik işlemlerinde sitede daha önce başka bir üye tarafından alınmamış nickleri tercih etmeleri gerekmektedir. Çünkü isim karışıklıkları olmaması için bir isim bir defa kullanılmaktadır. Üyelik formu bu konu hakkında nick önerileri de yapmaktadır.