Dünya çapındaki popülaritesini gün geçtikçe arttıran ve bünyesine her gün bir başka kaliteli yapımı kazandıran Netflix hakkında cevabı en çok merak edilen sorulardan biri de, şüphesiz ki yeni yıla girmemize sayılı günler kala üyelik ücretlerinin artış gösterip göstermeyeceği oluyor. Global olarak toplam 154 milyon kullanıcısı bulunan Netflix, bu kullanıcıların yaklaşık 148 milyon kadarını premium üyelik satın almaya ikna etmiş durumda. Bu da, bu başarılı dağıtımcının kalitesini kanıtlamaya yeter nitelikte bir bilgi. Eğer sizin de kafanızda 2020’de Netflix üyelik ücreti konusunda nasıl bir politika seyredeceği konusunda soru işaretleri var ise, lütfen haberimizi sabırla okumaya devam edin.

Netflix Üyelik Ücretleri Yeni Yılda Nasıl Olacak?

Size lafı eveleyip gevelemeden güzel haberi verelim, Netflix kesin olarak 2020 yılında üyelik ücretlerine bir zam yapmayacağını duyurdu. Geçtiğimiz yıllarda yapılan fiyat artışları şirket gelirlerini büyük ölçüde arttırsa da, büyük oranda abone kaybına neden olmuştu. Netflix’in kaybettiği bu aboneler %0.1’lik bir dilimi kapsasa da, aslında ödeme yapmış 148 milyon aboneyi düşündüğümüzde bu kitle ufak bir rakamı temsil etmiyor. Netflix’in bu kararında çoğu otorite Apple ve Disney’in dijital yayıncılık alanında büyük girişimler yapmış olmasının da etkisi olduğunu düşünüyor. Dilerseniz daha fazla uzatmadan Netflix aylık ücret konusunda size rehber olacak fiyatları aşağıda listeleyelim.

Netflix Abonelik Ücretleri

Temel

Standart

Özel

İlk Ay Sonrası Ücret

17.99 Türk Lirası

29.99 Türk Lirası

41.99 Türk Lirası

HD Yayın Desteği

Hayır

Evet

Evet

Ultra HD Yayın Desteği

Hayır

Hayır

Evet

Çoklu Yayın Desteği

1

2

4

TV, Telefon, Tablet

Evet

Evet

Evet

Sınırsız Yayın Desteği

Evet

Evet

Evet

İptal Hakkı

Evet

Evet

Evet

İlk Ay Ücretsiz Yayın

Evet

Evet

Evet

Ücretler ne kadar 2019 yılıyla aynı olarak gözüküyor olsa da, Netflix’in abonelik ücretlerinde yaptığı artışları gizli tutma hakkına sahip olduğunu tabii ki unutmamak gerek. Siz de hemen şu an Netflix aboneliği satın alıp, o çok sevdiğiniz diziyi orijinal kalitesiyle izlemek isterseniz şu an için ödeyeceğiniz ücretler tam olarak yukarıdaki gibidir.

Netflix’in Türk Aboneler İçin Yeni Yapımı, Atiye!

27 Aralık 2019 tarihinde 8 bölümden oluşan ilk sezonunun yayımlandığı bu başarılı yapım, Netflix üzerinde şimdiden oldukça fazla popüler olmuş durumda. Beren Saat, Mehmet Günsür ve Metin Akdülger’in başrollerini paylaştığı bu dizi, İstanbul’da yaşayan bir ressamın, Anadolu şehirlerinde gezintiye çıktığı bir arkeolojik alanda başına gelen sır dolu olayları konu alıyor. Her bölümü yaklaşık 45 dakika uzunluğunda olan Atiye, Türk dizi severlerin şimdiden çok beğendiği Netflix yapımları arasında yerini almış durumda. Netflix üzerinde duygusal ve heyecanlı etiketleriyle yayınlanmış olan Atiye’yi hemen şimdi Netflix’e abone olarak yüksek kalitede izleyebilr, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz!