1988 yılında Ceylan Nakliyat olarak kurulmuş olan Alfa Omega World, aslında birinci jenerasyon tarafından 1970’te kurulmuş bir firmadır. Köklü bir geçmişe sahip olan firma, dünyaya açılmak ve tanınmak için yabancı bir ismi tercih etmiştir. Ülkemizde faaliyet gösteren ana şubesi haricinde dünya üzerindeki 44 farklı ülkede iş birlikleri ve ortak programlar yönetmektedir. Kalitesini, zekice atılmış adımlara ve daima ilerlemesine borçlu olan işletme uluslararası evden eve nakliyat hizmetiyle de tanınmaktadır. Verdikleri hizmetin arkasında durarak kaliteli işlere imza atan Alfa Omega, jenerasyon değiştirse de verdiği güvenden hiçbir şey kaybetmemiştir.

Geçici Eşya Depolama Hizmeti

Müşterilerine depolama hizmeti sunarak, onlara ev bulana kadar zaman kazandıran işletme, memnuniyeti her zaman en üstte tutmayı ve hiç düşürmemeyi hedeflemektedir. Geçici bekleme alanları Türkiye’nin dört bir yanındaki büyük şehirlerde gerçekleştirilmektedir. Müşterilerinin işlerini hallettikten sonra eşyalarını buralardan teslim almaları sağlanmaktadır.

Dünya Çapında Firma Referansları

Dünya çapında ünlü Mercedes, Haribo, Siemens, Bosch, Turkish Airlines gibi firmalarla ortak çalışmalar yürüterek, yurt dışında da etkili çalışmalar gerçekleştirmektedir. Uluslararası alanda nakliyecilik yapabilmek için gerekli olan C3 Belgesine, kalitesini hiç düşürmediğinin kanıtı olarak ISO 9001 Belgesine sahip olan firma aynı zamanda Uluslararası Nakliyeciler Derneğine de üyedir.

Eşya Taşıma Öncesi

Eşya taşınırken uygulanan prosedürleri oldukça gerekli ve garantilidir. Ürettikleri hizmeti bir standarda oturtmak için her müşterisine imtiyazsız, aynı işlemleri uygulamaktadır. Bir ev ya da iş yeri taşıması gerekildiği zaman internet ortamında ya da telefon yardımıyla Alfa Omega Nakliye şirketiyle iletişime geçilmesi gerekir.

Eşya Nakliyesi Süreci

İletişimden sonra firmanın yetkili personeli ve eksperleri evinize ya da iş yerinize gelerek, eşyalarınızı inceler, notlar ve ölçüler alır. Taşınacak ürünlerinizin işlenmesinden sonra firma sizlere bir fiyat çıkartır, eğer bu fiyatı onaylarsanız, çalışanlar eşyalarınızı en iyi şekilde paketlemeye ve muhafaza edecek şekilde dizmeye başlarlar. Zarar görmeden eşyalarınızı taşıyacağını garanti eden firma, bugüne kadar dünya üzerinde 44 farklı ülkede iş ortaklıkları kurarak, en az maliyetle en kaliteli taşımacılığı gerçekleştirmek için çabalamaktadır.

Sizlere sözleşme de imzalatan işletme, daha sonrasını kendisi halletmektedir. İster ülkemizden yurt dışına ya da tam tersine eşya taşımak isteyin, sizlere yardımcı olmaktadırlar. Sizlerin uygun olduğu tarihte teslim edilmesi için sözleşilmiş eşyalarınızı taşımak için depolardan çıkartılması gerekir. Gümrükleme işlemlerinden geçtikten sonra gerekli olan taşıma yöntemi seçilerek eşyalarınız istediğiniz yere taşınır. Teslim alınacağı gün, teslimat adresinde bulunmanız gerekir.