Dekorasyonda son zamanlarda oldukça trend olan duvar kağıtları, farklı dekor uyumları yakalamanıza yardımcı oluyor. Ev duvar kâğıtları evinizin ahengine uyum sağlayacak farklı tasarımları ile dikkat çekerken ayrıca evinize son derece değişik bir hava da katar.

Ev duvar kağıtları kullanımı son derece rahat olmasının yanı sıra uygulaması da kolay olan duvar dekorlarıdır. Duvar kâğıtları ile ilgili tüm görsellere mykağitcim.com sitesinden ulaşabilirsiniz.

My Kâğıtçım da Duvar Kâğıt Modelleri

My Kâğıtçım sizlere özel olarak hazırladığı ürün yelpazesinde her dekorasyona farklılık karacak olan modelleri sizlere için sitesinde yer verdi. Kataloglar içinde dilediğiniz ürünleri seçebilir ya da farklı alanlar için tasarlanmış olan ürünleri site içinde rahatlıkla bulabilirsiniz.

Çocuk odası, mutfak, banyo gibi alanlar için tasarlanmış olan modellere boyanabilir duvar kâğıtları ile de ekledi. Kadifemsi olan modeller özellikle salon gibi bölümlerde tercih edilirken country tarzı dekorasyona uyumlu olan seçenekler de yatak odası, oturma odası gibi bölümler için özel tasarlandı.

Banyo ve mutfak gibi nemli olan yüzeylere özel olarak tasarlanan vinly serisi ile bu bölümleriniz için dekorasyon da değişiklik yaparak yeniliği ve tazeliği katabilirsiniz.

Duvar kâğıtlarının yanı sıra uygulama için ihtiyaç duyabileceğiniz tüm ürünleri tek adresten satın alabileceğiniz site de her bütçeye uygun olarak fiyat aralıklarına sahip ürünleri bulmanız mümkün. Poster ve dekoratif ürünlere de ulaşabileceğiniz site de odalarınızda ya da holünüzde kullanabileceğiniz farklı bordür seçenekleri de yer alıyor.

My Kâğıtçım sizlerin beğenilerine uygun olarak genişlettiği ürün çeşitlerinde tek duvar uygulaması yapabileceğiniz taş desenli ya da üç boyutlu duvar kâğıtlarını da sergiliyor. Ürünler için numune siparişi vererek karar vermeniz de mümkün.

Evinizin genel havasına uygun olan ürünleri seçmek ve dilediğiniz uygulamayı yapabilmek için gerekli olan tüm malzemelere ulaşmak için http://www.mykagitcim.com adresini tıklamanız yeterli. Her biri özel olan tasarımlar evinize tazelik katacak. Dilerseniz siteye ücretsiz üye olarak kampanya ve indirimlerden de anında faydalanabilirsiniz. Uygun ödeme seçenekleri ile ürünleriniz adresinize kadar güvenle teslim edilir.