Kurumsal hediye, şirketlerin ayakta kalmasını ve varlığını sürdürmesini sağlayan araçlardan bir tanesidir. Çünkü yaşadığımız bu çağda birden fazla şirket aynı sektörde çalışmaktadırlar. Bu durum da şirketlerin ayakta kalmasını zorlaştırıyor. Kurumsal hediye ise bu aşamada şirketlerin imdadına koşuyor.

Eğer kurumsal hediye yöntemiyle çalışanlarınızla, iş ortaklarınızla ve müşterilerinizle olan bağınızı güçlendirmek istiyorsanız Muhiku’nun benzersiz hediye seçenekleriyle oluşturduğu kurumsal hediye kutuları tam da şirketinize göre. Üstelik Muhiku sizi tüm can sıkıcı süreçten kurtararak pürüzsüz bir hediye deneyimi yaşamanızı sağlıyor.

Muhiku, “Pürüzsüz Bir Hediye Deneyimi Yaşayın!” vaadiyle şirketleri tüm sıkıcı süreçlerden kurtarıyor ve çalışanlarınıza yalnızca kendi işlerini yapmak kalıyor. Peki bahsettiğimiz bu sıkıcı süreç tam olarak hangi aşamalardan oluşuyor?

  1. Fikir Üretmek
  2. Ürün Belirlemek
  3. Fiyat Teklifi Toplamak
  4. Numune Kontrolü Yapmak
  5. Ürünleri Tedarik Etmek
  6. Sunum Hazırlamak
  7. Fatura Takip Etmek

Muhiku tüm bu uzun, yorucu ve can sıkıcı süreci üstleniyor ve bu süreci en iyi şekilde kontrol ediyor. Şirketiniz de bu sayede hem zaman tasarrufunda hem de nakit tasarrufunda bulunabiliyor.

Muhiku’nun zengin hediye seçenekleriyle oluşturabileceğiniz kurumsal hediye kutuları için dilerseniz sizler de ürün önerisinde bulunabilirsiniz. Şirketinizin logosunu ya da mottosunu yansıtan ürünlere, seçeceğiniz kurumsal hediye kutuları içerisinde yer verebilirsiniz. Böylelikle çalışanlarınızla, iş ortaklarınızla ve müşterilerinizle daha sağlam ilişkiler kurabilir ve daha başarılı işlere imza atabilirsiniz.

Özgün Hediye Kutularıyla Alelade Hediyeleri Rafa Kaldırın!

Hediyeleşme kültürü, geçmiş yıllardan bu yana varlığını devam ettiren ve sevdiklerimizle aramızdaki bağı güçlendiren önemli eylemlerden bir tanesidir. Hediye, gerek sevdiklerimizle, gerek iş arkadaşlarımızla aramızdaki bağı kuvvetlendirir. Sevdiklerimizin en özel anlarına içtenlikle hazırlanmış samimi bir hediye ile ortak olmak isteriz.

Hediyeleşme eylemi çok eski bir gelenek olmasına karşın küreselleşen dünyada farklı bir boyut kazandı. İnsanlar modası geçmiş hediye fikirlerinden ve seçeneklerinden sıkıldı. Alelade hediyeler artık ne bizim ne de sevdiklerimizin beklentilerini karşılayamaz hale geldi. Dolayısıyla hediye dünyası farklı bir boyut kazandı ve yenilikçi hediye fikirleri ortaya atılmaya başlandı. Bu yenilikçi hediye fikirlerinden bir tanesi de hediye kutusu. Bugün pek çok kişi sevdiklerine, dostlarına ve iş arkadaşlarına yenilikçi hediye anlayışıyla hazırlanan özgün hediye kutularından armağan etmeyi tercih ediyor. Çünkü hediye kutusu ile aynı anda pek çok hediyeyle sevdiklerimizi, dostlarımızı ve iş arkadaşlarımızı mutlu edebiliyoruz.

Muhiku, yenilikçi hediye dünyasının öncü isimlerinden bir tanesi. Çeşitli konseptlerde hazırladığı özgün hediye kutularıyla sevdiklerimizin hayatının pek çok alanına dokunuyor. Muhiku, sunduğu her hediye seçeneği üzerine günlerce hatta haftalarca düşünerek emek veriyor. Piyasadaki en kaliteli ürünü bize en düşük fiyatla sunmak adına çaba sarf ediyor. 

Muhiku’nun, benimsediği bu yenilikçi hediye anlayışıyla oluşturduğu hediye kutuları oldukça zengin bir içeriğe sahip. Dünyanın farklı coğrafyalarından getirdiği en kaliteli kahve çekirdeklerinden hazırlanmış filtre kahveler ve çaylar, lezzetli ve sağlıklı atıştırmalıklar, güzellik ve bakım ürünleri gibi tüketilebilir ürünlerin yanı sıra yaşam alanımızın ve çalışma ortamımızın havasını değiştirecek dekorasyon ürünleri, deneyim kitleri ve satırları arasında kaybolabileceğimiz kitaplar ile özgün hediye kutularını oluşturuluyor.

Muhiku’yu hediye dünyasında farklı yapan noktalardan bir tanesi de seçeceğimiz hediyeler üzerinde söz sahibi olmamız. Dilersek hediye kutularımıza ürün ekleme ya da çıkarma işlemi yapabileceğimiz gibi, dilersek de sevdiklerimiz için en özgün hediyeyi oluşturabiliriz. Muhiku sunduğu Kendi Kutunu Yap hediye seçeneği ile sevdiklerimizin ilgi alanlarına en çok hitap eden hediyeyi oluşturmamızda bize yardımcı oluyor. Sevdiklerimiz için hazırlayacağımız hediye kutularında onların hoşlanacağı bir konsept belirleyebilir ve Muhiku’nun kaliteli ürün seçenekleri ile seçtiğimiz konsept doğrultusunda ürünlerimizi seçebiliriz. Böylelikle sevdiklerimizi en çok yansıtan hediye kutularını onlara armağan etmiş oluruz.

Muhiku’nun Hediye Seçenekleri Her Kesime Hitap Ediyor

Muhiku, rengarenk hediye dünyası ile her kesimden ve her yaştan insana hitap ediyor. Çeşitli konseptlerle hazırladığı hediye kutularıyla annemizi, babamızı, kardeşimizi, eşimizi, sevgilimizi, dostlarımızı ya da iş arkadaşlarımızı mutlu edebiliriz. Muhiku’nun her kesime hitap eden hediye seçenekleriyle onlara eşi görülmemiş bir hediye armağan edebiliriz.

Muhiku’nun her kesime hitap eden hediye seçenekleriyle erkeklere hediye seçmek de artık çok daha kolay. Muhiku’nun erkeklere özel hazırladığı hediye kutularıyla babamızı, erkek kardeşimizi, eşimizi ya da sevgilimizi mutlu edebiliriz. Son derece kaliteli ve şık ürünler ile hazırlanan erkek hediye kutularıyla ona benzersiz bir hediye deneyimi yaşatabiliriz.

Muhiku, hediye seçeneklerini oluştururken elbette kadınları da unutmuyor. Kadınların tüm özel anlarına, benzersiz hediye kutularıyla eşlik ediyor. Anneler Günü, Kadınlar Günü ve daha pek çok özel an için hazırlanan hediye kutularıyla onların en mutlu anına tanıklık ediyor. Biz de Muhiku’nun renkli hediye kutularıyla annemize, kız kardeşimize, eşimize ya da sevgilimize benzeri görülmemiş bir sürpriz yapabiliriz.

Sevdiğimiz afacanlara her defasında oyuncak armağan etmekten sıkıldaysanız Muhiku’nun renkli hediye dünyasını ziyaret edebilirsiniz. Çocuklar için oluşturabileceğimiz hediye kutularının içerisine lezzetli ve sağlıklı atıştırmalıklardan, birbirinden şık tasarıma sahip defter seçeneklerinden ve deneyim kitlerinden beğendiğimiz ürünleri ekleyerek onlara özel kutu hazırlayabiliriz.