Monster workstation modelleri, sunduğu üstün performans ve kusursuz güç ile sektörel çözümlerin vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor.

Hızlı, Kesin Çözümler İçin Workstation


Tüm iş kolları için özel üretilmiş Monster Notebook, bağlı olduğunuz sektör ne olursa olsun yaptığınız işi kesin, hatasız ve zamanında yapmanızı sağlayan Monster iş istasyonları ile karşınızda. Mühendislik işlemlerinin başlangıcı niteliğindeki hesaplama, tasarım, analiz, modelleme ve simülasyon aşamalarında kullanacağınız programları kolaylıkla açmanızı sağlayan Monster Workstation modelleri, hızlı, kesintisiz ve kusursuz modellemeler yapmanızı sağlayacak.

Monster Workstation

Monster Workstation’ın Farkı Nedir?


Fokus Bilgisayar bünyesinde pc bileşenlerini bir araya getirerek faaliyetlerine devam eden Monster, her koşul altında çalışan, güçlü ve yüksek performanslı bilgisayarlar üretmeyi amaçlıyor. Yalnızca laptop olarak üretilen ürünler, diğer workstation modellerine göre daha uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Bunun nedeni INTEL, SEAGATE, KINGSTAIN, MICROSOFT, NVIDIA gibi uluslararası bileşen ve yazılım üreticileri firmaları ile yaptığı iş ortaklıkları. Yüksek performanslı ürünleri minimum düzeyde fiyatlar ile sunmayı amaçlayan Monster, işletim sistemi tercihinizi yapabiliyor olmanız ile de öne çıkıyor. Marka, Türkçe / İngilizce dil tercihi yapabileceğiniz gibi ister Windows ister Linux işletim sisteminden birini seçmenize olanak sağlıyor.

Her zaman en ileri ve en yeni nesil teknolojiyi amaçlayan workstation ürünleri, en yüksek kapasiteye sahip SSD ya da 7200 RPM sabit diskler, en yüksek bellek seçenekleri ve NVIDA Quadro ailesinin gücünü her zaman yanınızda taşımanızı amaçlıyor.

Monster Notebook
modelleri, CAD / CAM / CAE / PLM / CADD / BIM, Autocad, Solidworks, Catia, ProEngineer, Ansys, Idecad, Sap 200, Netcad, 3Ds Max, Altium Designer, Keyshot ve Adobe programlarını sorunsuz bir şekilde, yüksek performansta çalıştırmanızı amaçlıyor.

Mühendislik Workstation Modelleri ile Gerçek Potansiyelinizi Ortaya Çıkarın


Farklı dallara ayrılan ve uzmanlık gerektiren birçok mühendislik dalı olduğu gibi, temelinde her mühendis bazı programlara ihtiyaç duyar. Ortaya çıkarılacak işin kusursuz olması, kullandığınız bilgisayar ile doğrudan alakalıdır. Gerek modelleme simülasyon, tasarım olsun gerekse analiz, hesaplama ve veritabanı işlemleri olsun, pc tabanlı bilgisayarlarınızın yetersiz kaldığı ve ihtiyaçlarınızı karşılayamadığı alanlarda, Monster iş istasyonu devreye giriyor. Tüm potansiyelinizi ortaya koymanızı amaçlayan Monster Notebook, yüksek performanslı işlemci ve ekran kartları ile mühendislere özel çözümler sunuyor. Bağlı bulunduğunuz mühendislik dalına göre ihtiyaçlarınızı belirleyip sizin için en uygun olanı seçebilirsiniz.

Yalnızca mühendislik değil, medya, eğlence, bilişim, tasarım ve mimari alanlarda da başarılı performanslar göstermenize olanak sağlayan workstation modellerini bu sayfadan inceleyebilir, mesleğinize en uygun olan modeli rahatlıkla seçebilirsiniz. Mühendislik çözümlerinin yanı sıra 3Ds Max, 3D Animasyon, 3D Modelleme, Navisworks, Revit programlarından maksimum verim almanızı amaçlayan workstation, en son teknoloji ile kusursuz bir iş performansı amaçlıyor.