Modayı takip edip, modaya uymak güzel görünmek için yeterli mi? Moda birçok insanın güzel görünmesine yardımcı olsa da, moda kurbanı olma ihtimalinizde bir o kadar yüksek.

Modayı takip etmek elbette güzel görünmek ve güzel giyinmek isteyenler için çok büyük bir avantaj ama moda diye her gördüğümüz giysiyi, rengi veya makyajı yapmak kötü sonuçları kaçınılmaz yapacaktır. Modayı takip etmek kadar önemli olan bir diğer ayrıntı ise kendinize yakışanı seçebilmek, kendinize yakışanı doğru seçtiğiniz takdirde bambaşka bir güzelliğe sahip olabilirsiniz.

Aslında modanın en doğru tanımı kendine yakışanı ve en doğrusunu seçebilmektir. Giysileriniz vücut yapınızdan ten renginize kadar size tam olarak bir uygum sağlamalı ve tercih ettiğiniz makyaj cildinizin doğal görünümü ortadan kaldıracak kadar fazla olmamalı.

Peki güzellik için güzel giysiler giymek yeterlimi? Tabi ki değil, gerçekten güzel bir görünüme sahip olabilmek için giydiğiniz ayakkabıdan saç modelinize kadar tam bir uyum halinde olması ve sizi doğal güzelliğinizden uzaklaştırmaması gerekmektedir.

Sizlerde modayı doğru yerden takip edin ve moda kurbanları kategorisine girmekten kurtulun.