E-spor diye bir kavram artık spor dünyasında yerini almış durumda. E-spor sanal dünyada oynanan oyunları ulusal ve uluslararası turnuvalar altına toplayan bir spor türü oldu. Bunun da temel sebebi özellikle genç kuşağın sanal alanda oynanan oyunlar ve yapılan müsabakalara duyduğu büyük ilgi oldu. Hatta şuan birçok spor kulübünün e-spor takımı var, bunun yanında ülkelerin de milli takımları bulunuyor. Bu konuda en etkili oyun Leauge Of Legends yani bilinen adıyla LOL oldu. Bu oyunun çok sevilmesi hatta üzerine bir spor müsabakası, dünya şampiyonluğu gibi turnuvaların başlatılması diğer oyunları da tetikledi ve bu spor türü ortaya çıktı. Oyunun mobile versiyonu ise Mobile Legends olarak piyasaya sürüldü. Eğer siz de oynamak istiyorsanız başta zorluk yaşamamak için Mobile Legends bedava hesapları bularak gelişmiş seviyelere direk geçiş yapabilirsiniz.

Mobile Legends Bedava Hesapları

Mobile Legends popüler ve kaliteli bir oyun olarak çok fazla kişi tarafından tercih ediliyor. Ama diğer yandan oyundaki gelişme durumu eski hesaplar ile yeniler arasında çok büyük bir güç farkı oluşmasına neden oluyor. Burada oyunun amacı yeni gelen kişilerin ya da oyunun oynarken zorluk yaşayan kişilerin para kullanarak oyun içi alım yapması ve bu şekilde gelişmesidir. Ancak siz para harcamak istemiyorsanız Mobile Legends bedava hesapları bulmalı ve bunlar üzerinden oyunu oynamalısınız. Böylece gelişmiş bir seviyeden oyuna giriş yapma fırsatını yakalarsınız. Diğer oyunculara karşı daha iyi savaşarak galibiyeti arttırır ve daha hızlı da güçlenirsiniz.

Mobile Legends Elmas

Mobile Legends elmasları size başlarken çok büyük bir avantaj sağlar. Ama eğer bedava hesap bulamadıysanız veya bedava hesap bulduktan sonra da hızlı gelişmek istiyorsanız oyun içinde karakter ve güçlendirme satın alabileceğiniz elmaslar vardır. Elmaslar normal şartlarda bazı görevler ve hedefler sonucunda verilir, bir yandan da oyunculara mağaza aracılığıyla satılır ancak zaten siz başından beri para harcamadan ücretsiz şekilde güçlenmek istediğiniz için yapmanız gereken en basit yol bu elmaslar için de farklı hile ve kodları kullanmak olur.

Mobile Legends oyununun PC versiyonu var mı?

Mobile Legends oyunu aslında PC için yapılmış olan Leauge of Legends oyununun mobil için uyarlanmış versiyonudur. Yani kısaca oyunun PC versiyonu var hatta zaten oyunun orijinali PC versiyonudur.

Elmas kodlarını oyun içerisinde nasıl kullanırım?

Oyun için bir elmas kodunuz varsa ister hile ister parayla alınmış olsun aynı yol izlenir. Oyuna girdiğinizde mağaza bölümüne gelmelisiniz daha sonra size verilen kodu orada girerek kazandığınız ödülü ya da bulduğunuz hileyi uygulama ve karşılığı olan ödülü alma fırsatınız olur.