Geniş ürün ağına sahip olan işletmemin rakip işletmelerinden bir adım öne geçmesi amacıyla yönetim sistemlerine büyük ihtiyacı vardı. Bu ihtiyaçlarımı gidermek ve kısa zamanda iş hacmimin artmasını sağlamak adına firmadan yönetim sistemi desteğini aldım.

Kısa zamanda maliyetlerimi düşürerek ürünlerimin giriş, çıkış kontrollerinin düzenli bir şekilde takip edilmesini sağlayan depo yönetim sistemi ile işletmemde ki müşteri hizmetleri kısa zamanda artmış oldu. Esnek çalışmaların açığa çıkmasıyla birlikte iş gücü verimliliğimde işletme içerisinde istenilen seviyeye erişmiş oldu.

Stok performansında ve yükleme hatalarında ki pek çok sorunların kısa süre içerisinde yönetim sistemleri ile kaldırılmasına yardımcı olan bu firma işletme içi ihtiyaçlarımızın giderilmesinde yardımcı olduğunu söyleyebilirim. Barkod hatalarına karşı en iyi şekilde kontrol etme ve takip işlemi gerçekleştirme kapasitesine sahip olan barkod otomasyonu firma tarafından sağlanmaktadır.

Ayrıca stokların kontrollerini takip etmek ve ürünlerinizin giriş çıkışlarını belirli bir düzen içerisinde gerçekleştirmek adına takip işlemlerinizi mobil satış sistemler aracılığı ile gerçekleştirebilmektesiniz. www.sempa.com.tr adresinden almış olduğum hizmetlerden son derece memnun kaldığımı ve kısa zamanda iş verimliliğimin arttığını söylemek istiyorum.