Mimari, bir eserin görselliğine etki eden en önemli faktörlerden biridir. Mimaride nasıl bir sanat kullanılıyorsa, eser de o denli kıymetlenmektedir. SeaPearl Ataköy bu noktada görselliği hat safhalarda yaşatan bir eser niteliği taşımaktadır. Site olmanın yanında görünüşü ile de oldukça şaşalı olan Sea Pearl Ataköy, İstanbulluların en tercih ettiği noktalardan biri haline gelmiştir. Özellikle şehrin gürültüsünden ve kirliliğinden yorulan İstanbullular bu alanda istedikleri dairelerden birini seçebilmektedir.

SeaPearl Ataköy ; çocuktan gence, yetişkinden yaşlıya pek çok kişinin de ihtiyacını karşılamaktadır. Herkes için ayrı ayrı düşünülmüş pek çok olanak bu sitede bulunmaktadır. Vale hizmeti sayesinde bütün gün yorulan ve aracını park etmek isteyen kişiler bu sorundan kurtulmaktadır. Özellikle hafta sonları ailesi ile farklı etkinlikler yapmak isteyenlere pek çok aktivite hizmeti sağlanmaktadır. Aktivite yapılmasa bile sadece manzara eşliğinde bir şeyler yiyip içmek bile yeterli olabilmektedir.

Yakamoza Karşı Leziz Yemekler

SeaPearl Ataköy ; muhteşem lezzetler tatmaya hazır olanlar burada denize sıfır olan sahil lokantalarını değerlendirebilmektedir. Marmara Denizi'nin yakamozuna karşı sevdikleri ile birlikte harika yemekler yemek isteyenler Sea Pearl Ataköy sayesinde bu ayrıcalıktan da faydalanabilmektedir. Muhteşem ustaların misafirleri için özenle hazırlamış oldukları yemekler lokanta harici yerlerde de tercih edilebilmektedir. Örneğin katlı bahçelerinde mis kokulu çiçekler eşliğinde de aşçıların leziz yemeklerinin tadına bakabilmek mümkündür.

Site sakinleri harika yemeklerinin tadına bakarken çocuklar da eşsiz manzara karşısında diledikleri gibi vakit geçirebilmektedir. Sea Pearl Ataköy ile herkesi memnun edebilmek mümkündür. Özellikle ailelere yönelik çok fazla seçenek bulunmaktadır. Elbette sadece yemekle sınırlı olmayan bu aktiviteler tercihlere göre de çoğaltılabilmekte, farklı seçenekler değerlendirilebilmektedir.