İnsanın dış görünüşü şüphesiz ki, gündelik hayatımızı da etkilemektedir. İnsanın kendisi ile barışık olması daha mutlu bir yaşam sürmesine neden olmaktadır. Özellikle de yüz bölgesi son derece önemlidir. Dudaklar yıllarca güzelliğin en büyük sembolüdür. Güzel ve dolgun dudaklar, yüzü bir bütün olarak güzel göstermektedir.

Bazı kişilerin yapısı gereği ince dudaklara sahip olurken, yaş ilerlemesi ve menopoz gibi dönemlerde dudakyapısında bozulmalar meydana gelebilir. Dudak dolgusu sayesinde bu durumu değiştirmek mümkündür. Bu işlem sadece 15 dakika sürebilmektedir. Dudak dolgunlaştırma işlemi son derece doğal bir dudak yapısına sizi kavuşturacaktır.

Dudak dolgunlaştırmak
ağrılı bir işlem değildir.Gerek krem gerek lokal anestezi ile bu işlemi hiç bir ağrı hissetmeden gerçekleştirebilmekteyiz. Estetikte önemli bir diğer bölge yanaklardır.

Yine yaş faktörü ya da yapı gereği yanakların çökmesi ve görüntünün bozulması sonucunda yanak dolgusu ile bu durum düzeltilebilir. Böylece dolgun ve kişiye en doğru yanak yapısı yapılmaktadır. Bir kişinin vücudu ile barışık olması kendine güven duyması ve mutlu olması demektir. Miaplast ile bedeninizi sevecek ve onunla bütünleşeceksiniz.