Erkeklerin estetik anlamda yaşadığı sorunlardan bir tanesi de penis boyunun kısalığı veya kalın olmamasıdır. Günümüzde artık bununla ilgili estetik uygulamaları olabilmekte ve erkeklerin istediği uzunlukta ve kalınlıkta penis bölgesi ile ilgili ameliyatlar yapılabilmektedir.

Penis uzatma ile ilgili gerçekleştirdiğimiz ameliyat ile erkeklerin penis bölgesi ile torbalar arasında aralık arttırılır ve böylece torbalar arasında aralık bırakarak aslında olan fakat torbalar nedeni ile gözükmeyen penisin başlangıç kısmında uzama işlemi gerçekleştirilir. Gerçekleştirilen bu ameliyat ile erkekler penisleri ile ilgili herhangi bir sorun ile karşı karşıya gelmemektedir.

Penis kalınlaştırma
ile ilgili yaptığımız uygulamalarda yağ enjeksiyonunu tercih etmekteyiz. Günümüzde bu işlemi yapabilmek için kompozit doku transferleri ve dolgu maddeleri de kullanılmaktadır. Bu konu ile ilgili yaptığımız estetik ameliyatlarda da penisi kalınlaştırma işlemimiz oldukça başarılı geçmektedir.

Yağ enjeksiyonu ile gerçekleştirdiğimiz bu ameliyatın 6 ay sonrasında bu yağlar kalıcı olarak kalır. 6. aydan sonra ise ömür boyu kalıcılığını korumaktadır. Biz bu uygulamada gerekenden daha fazla yağ enjekte ederek daha iyi sonuçlar almaktayız. Bu konu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve ameliyat yöntemlerimiz hakkında bilgi sahibi olabilmek için Mia Plast ailesi olarak sizleri her zaman ziyaretimize beklemekteyiz.