Kadınların cinsel yaşamlarını etkileyen unsurlardan biri olan vajina estetiği ameliyatı sayesinde pek çok kadın bu durumdan şikâyetçi olmaktadır. Vagina da genişleme ve dudaklarda sarkma gibi durumlarda estetik yapılmaktadır.

Cinsel estetik ameliyat olarak da adlandırılan tedavi cinsellik sırasında tatmin olmama gibi durumları ortadan kalkmaktadır. Genişlemiş bir vajinaya giren penisin zevk almaması ameliyat olduğu anda daraltma söz konusu olunca girdiği anda cinsel ilişkiden zevk alması anlamına gelmektedir. Kızlık zarı dikimi genelde kaza sonucu ilişkiye girmiş veya başka nedenlerden dolayı kaybetmiş kişilerin başvurdukları yöntemdir.

Operasyon uzman doktor tarafından yapılarak kızlık zarı dikilerek ilişki olduğu anda kanama gelmesi durumu ortaya çıkmaktadır. Doğum yapmış kadınlarda bile bu dikim istendiği takdirde yapılmaktadır. Bekâretinin bozulması durumunda Mia plast estetik uzmanı ile görüşerek bilgi sahibi olabilirsiniz. Kızlık zarı dikimi fiyatı 1000 TL den başlayıp 2500 TL arasında değişmektedir. Fiyat sadece estetik uzmanına ait olup işlemin zor olması ve gelişebilecek risklere karşı hasta düşünülmektedir.