Kiler GYO'nun en yeni projesi olan Referans Beylikdüzü, yatırımcıların beğenisine sunuluyor... 868 konut ve 28 ticari ünitenin bulunduğu proje toplamda 31 bin 309 metrekarelik bir alanda yükseliyor.

Projenin Sahip Olduğu Ayrıcalıklar

10 bloktan oluşan referans beylikdüzü projesi İstanbul’un yeni yüzü olarak tarif edilen Beylikdüzü bölgesinde yer alıyor. D-100 kara yolunun yanı sıra TEM bağlantı yolu ve Ambarlı Limanı'na yakın olan bölgeye metrobüs ile ulaşımın son derece kolay. İstanbul'un her yerine ve Anadolu Yakasına geçişin sadece 1 saat sürdüğü bölgede yaşam yeniden şekilleniyor.

Bölgede süren beylikdüzü konut projeleri arasında avantajlı bir yere sahip olan Referans'da; 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire seçenekleri ve dubleks alternatifleriyle yatırımcının beğenisine sunuluyor. Projede önemli bir yere sahip olan yeşil alan ve sosyal imkanlar, şehir hayatına uzak yaşamayı ancak bir o kadar da sosyal olmayı isteyenlerin yüzünü güldürüyor. Yılın 365 günü farklı güzelliklere sahne olan ilçe modern konutlarıyla planlı bir şehir hayatının en iyi örneği olarak gösterilebilir.

Referans Beylikdüzü Ulaşım Seçenekleri

Şehir içinde ayrı bir şehir imkanı sunan Beylikdüzü özellikle genç çiftler, emekliler ve öğrenciler tarafından tercih edilen bir bölge olarak gösterilebilir. Son dönemlerde adından söz ettirmeyi başaran Kanal İstanbul projesiyle çevreye olan ilgi artarken, yatırımcıya sunulan modern yaşam alanları ilgi çekmeyi başarmıştır.

Hastane, eğitim kurumları, geniş sosyal tesisler ve ulaşım alternatifleriyle güçlenen referans beylikdüzü projesi metrobüse olan yakınlığıyla şehir içi ulaşımın hızlı, kesintisiz ve ekonomik olarak tamamlanmasını sağlar. Büyükçekmece Gölü manzaralı olan bölge Tüyap Kongre Merkezine de son derece yakındır.

Konut Projelerinde Artış Yaşanan Bölge

Bölgede konut projelerinin yanı sıra otel projelerin arttığı da söylenebilir. Özel temaya sahip olan bölgede zayıf olan yeşil alanların artmasına destek olur. Geniş sokakları, şehrin sayfiye bölgesine aday havası ve otoparklı evleriyle sakin bir aile hayatı sürmek isteyenlerin tercihi olan Beylikdüzü, zengin ve güncel alternatiflerle beğeni toplamayı başarıyor. Projede yer alan daire teslimlerinin Aralık 2019'da yapılması planlanıyor. Siz de yeni bir ev almak ya da birikimlerinizi yatırımla değerlendirmek istiyorsanız rotanızı Beylikdüzü'ne çevirebilirsiniz.