Mavi menekşe, kadınlarla ilgili bilgilerin ağırlıklı olduğu ve çok sayıda detaylı içeriğin yer aldığı bir portaldır. www.mavimenekse.com adresindeki internet sitesi, farklı konularda güncel bilgiler sunmaktadır. Moda konularındaki trendler, el işi hobilerle ilgili yapım bilgileri gibi konular, sitede ziyaretçiler tarafından faydalı zaman geçirilmesini sağlıyor. Bazı kategorilerden örnek vermek gerekirse;

  • Moda
  • Örgü ve Dantel
  • Kadın
  • Güzellik
  • Yemek Tarifleri

Bunların dışında; ayakkabı modelleri, eğitim, çanta modelleri, insan hakları, kültür sanat ve erkek modası gibi kategorilerdeki konular da sitede kendisine yer bulabiliyor.

Kadın Modası

Kadın modası konularında öne çıkan içeriklere bakıldığında, genellikle elbise modelleri ve bunlarla ilgili kombinler. Bunların dışında saç modelleri ve gelinlik konuları da en fazla ilgi gören içeriklerden denebilir. Günlük elbiseler, abiyeler, kısa ya da uzun elbise modelleri, kadın ve moda kategorilerinde sıklıkla bulunmaktadır.

Örgü ve Dantel

Örgü ve dantel konuları için modeller verilmesi tek başına yeterli olmayacaktır. Bu modellerle ilgili detaylı bilgilerin, ziyaretçilerle paylaşılması gerekmektedir. Örgü modelleri ve yapılışı ile ilgili anlatımlı ve açıklamalı içerik, ziyaretçi için çok daha faydalı olacağı için bu konuya çok daha derinlemesine yaklaşılıyor. Hırka, yelek, boyunluk, bere, patik, banyo lifi, tulum, örgü elbise gibi çok sayıda örgü modeli, sitede yer alıyor. Örnek olarak; Örgü Bebek Battaniyesi Modelleri Örnekleri Yapılışı

Bayan Saç Modelleri

Bayan saç modelleri için de aynı şekilde sadece modellerle ilgili görseller sunmakla yetinilmiyor. Aynı zamanda bakımı hakkında bilgiler de paylaşılmakta. Bu da mavi menekşe için çok daha memnuniyet duyan bir ziyaretçi kitlesi meydana getiriyor. Cilt bakımı konularında benzer şekilde bilgiler bulunuyor. Sitenin bir portal olması, bu tür konulara detaylı bir şekilde yaklaşması ve farklı içeriklerde faydalı bilgiler vermesiyle mümkün oluyor.

Gelinlik Modelleri

Gelinlik modelleri de mavimenekşe için önemli alanlardan bir tanesi. bunun nedeni de ziyaretçiler tarafından hem takip edilmesi hem de konu altlarındaki yorum alanlarında bir iletişimin meydana gelmesi. Bu site çok daha güncel ve yararlı yapıyor. Bu alanda duvaklar, taclar, ayakkabılar, gelin buketleri gibi detaylar da düşünülmüş ve onlarla ilgili de paylaşımlar yapılmaktadır.