Macera tutkunları yepyeni bir oyun oynamaya ne dersiniz? İstediğiniz tarza göre oluşturulan bu yeni oyunun adı MARİO UZAYDA oyunudur. Ekranın sağ bölmesinde karşınıza çıkacak olan süper karakterlerden biri olan MARİO ile oyun içerisinde hareketlenmek için klavyenin ( FONKSİYON ) tuşlarını kullanacaksınız. Ekranın belli bölümlerinde sizi bekleyen zorlu rakipler ile karşılaştığınız an size gelen kurşunlardan ve bombalardan anında kaçarak güvenli bölgelere doğru yol almanız gerekiyor. Engeller ile kaplanmış olan bu bölümlerden hareket ederken soru işaretli kutuların bulunduğu alana doğru hızlıca gitmeniz gerekiyor.

Gitmiş olduğunuz bu alanda sizi bekleyen sayısız ordu ile mücadele içine girmek için en uygun görsel şovu anında sahaya yansıtarak oyunların gerçek hakimi olarak oyunu tamamlayacaksınız. Mario Oyunları kategorisinin en değerli oyuncularını satın alıp oyun için son hazırlıklarınızı yapacaksınız. Herkesin merakla beklediği bu yeni bölümleri oynamak için en uygun zamanı beklemeye geçmelisiniz.

Sizden istenilen performansı bu alanlarda göstermek için karşınıza çıkacak olan uzay kategorisine doğru yol alacaksınız. Uzayda sizi bekleyen tehlikeli düşmanları anında yok etmek için elinizdeki silahı ve altınızdaki arabayı en iyi şekilde kullanmanız gerekiyor. Kullanmış olduğunuz bu araç ile gidilebilecek en iyi noktaya doğru hareket ederek parkurdaki tüm puanların gerçek hakimi durumuna geleceksiniz.

Dünyanın en çok oynanan oyunları sıralamasında zirveye doğru giden Su ve Ateş oyununu yeniden oynamak için size sunduğumuz bu bölümleri en iyi şekilde belirleyip en iyi hareketler ile oyundaki yerinizi rakiplerinize karşı göstermeyi amaç edineceksiniz. İki kişilik oyunlar mevcut olduğu için en sevdiğiniz arkadaşınızı yanınıza alarak bu oyunların bir anda içine girmeye çalışacaksınız. Umarım istenilen düzeye çıkabilirsiniz. Oyunda bol şans… Oyun tutkunları ekran başına… Yepyeni bir oyun oynamaya ne dersiniz? Tam istediğiniz tarz oyunlardan biri olan 2 Kişilik Oyunlar oyununu ile sizlerleyiz…

Beceri oyunlarının en iyi bölümleri arasına adını yazan bu güncel ve özellikli oyunlara başlamak için ekrandaki kamyon seçeneklerini çok iyi inceleyip anında iyi bir kamyon seçimi yapmalısınız. Seçtiğiniz kamyonu parkurda hareketlendirmek için klavyenin ( FONKSİYON ) tuşlarını kullanacaksınız.

Aracınızın arka kısmında bulunan paraları ve elmasları kısa süre içerisinde fabrikaların bulunduğu alana doğru taşımanız gerekiyor. Oyun içerisinde her taşımış olduğunuz bir kutu altın veya elmas için 1000 puan kazanacaksınız. Aracınızın hızını ve seviyesini yükseltmek için yolda karşınıza çıkacak olan ve sıraya dizilen altınları toplayarak 200-400-600 gibi puanları kazanarak yolunuza devam edeceksiniz.

Günlük yaşantımızda sıkça karşınıza çıkan araçlardan biri olan kamyonlar ile yeniden eğlenceli bir oyunun içinde bulunmaya ne dersiniz? Kamyon Oyunları kategorimizde sizi bekleyen yepyeni oyunları oynamak için en değerli bölüm seçeneklerinden birini anında seçmeniz gerekiyor. İstenilen seviyeye çıkabilmek için bölümdeki tüm ürünleri toplayıp şehrin en köşesinde sizi bekleyen fabrikaya doğru hareket edeceksiniz.

Her fabrikaya gidişinizde 320 puan kazanma şansı elde edeceksiniz. Labirent Oyunları adlı sitemizin en yeni oyuncularından biri olduğunuz için size sunduğumuz LEVELLERİ sırasıyla istenilen düzeyde geçip başarınızı bir sonraki parkurlara yansıtmaya çalışacaksınız.  Sitemizde her türlü oyun bulunduğu için aksiyon, macera, adrenalin gibi bölümlerde sıkça bulunabilir, kendi özelliğinizi bu şekilde daha da geliştirmeye çalışacaksınız.