Türkiye’de rent a car hizmetleri son yıllarda çok daha popüler ve çok daha yaygın bir hizmet sektörü haline geldi. Özellikle de birbirinden kaliteli ve lüks sınıfına giren dünyaca ünlü markaların son model araç markalarının kiralanabilmesine imkan sağlayan lüks araç kiralama hizmetleri hem bireysel hem de kurumsal alanda oluşan ihtiyaçlarda çok daha yoğun bir şekilde tercih ediliyor. Son yıllarda insanların ve kurumsal yapıların oluşan araç ihtiyaçlarında çok daha makul çözümler sunan lüks araç kiralama hizmetleri çok daha yoğun bir şekilde tercih ediliyor.

Lüks araç kiralama hizmetlerinde son yıllarda artan yoğun ilgi ile birlikte çok süratli düzeyde bir gelişim gerçekleşiyor. Bu yüzden de günümüz modern Türkiye’sinde araç kiralama hizmetlerinde son derece etkili hizmetleri ile gelişime doğrudan katkılar sağlamakta olan Tesslim Rent A Car markası, 2008 senesinden bu yana Türkiye’de rent a car sektörünün lider markalarının başında geliyor. Bu yüzden de Türkiye’nin en lider markalarının başında geliyor.

Son yıllarda çok daha popüler hale gelen rent a car hizmetlerinde kesinlikle dikkat edilmesi gereken ve kaliteli hizmetlerden yararlanabilmek için lüks araç kiralayacak kişilerin göz önünde bulundurması gereken hususlar bulunuyor. Bunların başında da özellikle de güvenilir bir referans listesi geliyor. Tesslim anahtar teslim rent a car hizmetlerinde hem bireysel alanda başarılı hizmetlere imza atmış hem de kurumsal alanda oldukça saygın, kaliteli ve başarılı referans listesine sahiptir. Bu yüzden de Türkiye’nin en çok tercih edilen rent a car markalarının başında geliyor.

Lüks araç kiralama yaparken araç kiralayacak kişilerin kesinlikle ve profesyonel ve kurumsal alanda hizmet vermekte olan araç kiralama firmalarının seçilmesine özen göstermeleri gerekiyor. Bu yüzden Türkiye’nin lider rent a car markası Tesslim, müşteri memnuniyeti odaklı, profesyonel ve dünya standartlarına uygun düzeyde bir hizmet standardı üzerinden müşterilerine lüks araç kiralama hizmeti veriyor. Böylelikle müşterilerinin karşı karşıya kalabilecekleri sorunların engellenmesinin yanı sıra ekstrem olarak nitelendirilebilecek konulardaki ihtiyaçlarına yönelik olarak da modern çözümler sunuyor.

Lüks araç kiralamanın bir zahmet ve işkence haline gelmemesi ve kesinlikle kolay, pratik ve konforlu bir kiralama işlemi ile lüks araç kiralayabilme imkanını Türkiye’deki araç kiralama sektörüne getiriyor. Bu yüzden de Türkiye’nin en çok tercih edilen ve lider araç kiralama markaları arasında yer alıyor. Türkiye’de kiralama işlemi gerçekleştirilen her 100 araçtan birisi Tesslim tarafından kiralama sözleşmesi gerçekleştirilen lüks araçlardır. Kaliteli hizmet standartlarının son derece üst düzeyde olması da bu durumun veya istatistiğin oluşmasında etkilidir.

2008 yılında başladığı rent a car hizmetlerinde elde ettiği yüksek başarı ve kaliteli performansı ile Türkiye’nin rent a car piyasasındaki liderliğini eline alan Tesslim, günümüzde de halen bu uzun süreçten bu yana lider rent a car markası olma ünvanını muhafaza etmeye devam ediyor.

Teslim rent a car portföyündeki araçları görmek için tıklayın.

Adres: Büyükşehir Cad. Plaza İş Merkezi. No:45 Asma Kat Büyükşehir Mah. Beylikdüzü, İstanbul

Telefon: 0850 520 0450