Resmi satış siteleri aracılığı ile son dönemlerde sosyal medyada adından çok ça bahsedilen long hair saç bakım ürünü ile yaza daha canlı ve daha gür saçlar ile girmek istemez misiniz ? İçerisinde yer alan bitki çeşitleri sayesinde saç köklerini besleyerek saça ihtiyacı olan mineraller ile birlikte E,B ve D vitaminlerini de saça sağlayarak koruma kalkanı oluşturmaktadır. Saç telleriniz artık hava şartları nedeni ile incelme göstermeyecek, canlılığını kaybetmeyecek ve daha parlak görünmeye devam edecektir. 1 kutu long hair 11 ürünü sizlere 89 TL olarak gönderilmektedir. Ve hiç bir kargo ücreti de alınmamaktadır. Kapıda nakit ve ya kredi kartı tek çekim olarak ödeme yapabilirsiniz.

Nakit ödemelerde genellikle satış ofisleri Yurt İçi Kargo ile çalışmakta ve kredi kartı ödemelerinde ise Aras Kargo ile gönderilmektedir. Kargolar maksimum 3 iş günü içerisinde sizlere teslimat sağlamaktadırlar. Ne şekilde ödeme sağlarsanız kapıda ödemelerde kargo masrafı sizden alınmayacaktır. Sadece ürün bedelini ödeyerek teslim alabilirsiniz. Unisex bir üründür ve bay ve bayan her yaştan herkesin kullanımına uygun olarak tasarlanmıştır.

İçerisinde 15 adet şişe bulunmaktadır. 15 günlük kullanım imkanı sunmaktadır. 15 gün içerisinde her gün bir şişe kullanılması gerekmektedir. Bunun için önerilen miktar 2 kutu ile başlamanız olacaktır ki long hair 11 kullananlar genellikle 2 kutu sipariş ile başlangıç yapmaktadırlar. Çünkü saç köklerinin yapısı her kişide farklılık göstermektedir. Bir kişinin saçlarında günde 10 adet dökülme varken bir diğer kişide günde 30 adede kadar saç dökülme yaşanabilmektedir. Bu iki kişi arasında mutlaka süreç farklılığı olacaktır.

Günde 10 adet saç teli dökülen kişinin saç kökleri diğer kişiye oranla daha güçlüdür ve bu yüzden de bir kişinin saç dökülmesi 2 haftada düzelebilecekken diğer kişinin 2 kutuyu bitirmesi mutlaka gerekmektedir. Bu yüzden her kullanıcının diğer kullanıcıların yorumlarını okurken saçlarını kıyaslamaması ve aynı etkiyi göreceklerini beklememeleri gerekmektedir. Bu durum sadece sizin yanlış kullanım yapmanızı ve ya düzenli kullanım yapmanızı engelleyecek bir durum olacaktır.