İlaçlar, kozmetik ürünler, gıda takviyeleri gibi sağlığı yakından ilgilendiren ürünlerin kullanımında ve seçiminde genellikle oldukça şüpheli bir yaklaşım sergileriz ve daha önceden ürünün, ya da ilacın tabiri caizse kobayı olmuş olanların yorumlarını ve fikirlerini almak isteriz. Bunu artık günümüzde internet üzerinde yapmak daha kolay olduğu için de insanların ilk yaptığı şey ürünler ilgili kullananların yorumlarına göz atmak. Ancak farklı sitelerde gezerek yorum aramak bile artık kullanıcılara zahmetli gelmiş olacak ki yepyeni bir proje internet üzerinde yayın hayatına başlamış durumda; kullananlar.com.tr

Sitede ilaçlar, kozmetik ürünler ve gıda takviyeleri gibi ürünler hakkında oldukça aydınlatıcı açıklamalar yer alıyor. Ayrıca bu ürünleri kullananlar da ürünler hakkında yorum yaparak bilgi alışverişine katkıda bulunabiliyorlar. Kullananlar sitemize ulaşmak için tıklayın.

Ancak sitenin farkı bu değil. Sitede ürünle ilgili internet üzerinde daha önce yapılmış olan ve fikir verebileceğine inanılan yorumlar, site yönetimi tarafından ürüne ait yorumlar kısmında kaynaklarıyla birlikte bir araya toplanmış. Örneğin kullanmakta olduğunuz, ya da kullanmayı düşündüğünüz bir ilaç için daha önce farklı sitelerde bu ilacı kullananlar tarafından yapılan yorumlar ilacın sayfasında yer alıyor. Böylelikle de siteler arasında sörf yapıp zaman kaybetmeden en doğru ve en anlaşılır kullanıcı yorumlarına ulaşmak tek bir yerden mümkün olabiliyor.

Site henüz emekleme aşamasında ancak gördüğü ilgi ilk günlerden itibaren artmaya başlamış durumda, büyük bir hızla da içeriklerini artırıyorlar.

Şimdiden kendilerine başarılar dileriz.