Araba alma hayalleri kuranlar ancak banka kredileri maliyetlerinin yüksek olması nedeniyle bu isteğini erteleyenler senetle araba sahibi olabilirler! Araba almak hem birçok kişi için kuvvetli bir arzu hem de ihtiyaçtır. İstediğiniz arabayı senet karşılığında satın alabilirsiniz. Senetle araba alma imkanları tasarruf firmaları tarafından üyelerine sunulur!

Tasarruf Firmalarına Katılın, Senetle Araba Alın!

Senetle araba almak birçok kişi için imkansız gibi gözükse de tasarruf firmasının iktisadi modellerine katılanlar bu fırsattan faydalanabilirler. Bu şirketlerde genel olarak sıra tespitli tasarruf modeli ve esnek ödeme sistemi yer alır.

Senetle araba almak için tasarruf şirketine katılırsanız elde edebileceğiniz avantajlar aşağıda sunulmuştur:

  • Banka kredisi kullanmak zorunda kalmazsınız
  • Faizsiz olarak ödeme yapma imkanı vardır
  • Güvenilir şekilde senetle anlaşma yapılır
  • Peşinat isteğe bağlıdır; zorunlu değildir
  • Alacağınız araba sıfır veya ikinci el olabilir

Senet ile araba alma avantajları bunlardır. Ayrıca tasarruf firmalarının birçok özel fırsatlı kampanyaları da bulunur.

Tasarruf Firmalarının Kampanyaları ile Kredisiz Araba!

Kredisiz araba alma imkanlarının tasarruf firmalarında sunulduğunu belirtmiştik. Özel kampanyalar ile de birçok paket fırsatı verilir. Firmanın katılımcıları bu kampanyalar sayesinde daha da düşük fiyatlarla ve uygun koşullarla istedikleri arabaya kavuşabilirler.

Banka kredisinin maliyetlerine kıyasla çok ekonomik olan bu koşullarla araba sahibi olabilirsiniz. Kredisiz senetle araba almak için almak istediğiniz arabayı ve tutarını belirleyin. Hangi arabayı alacağınıza karar verdikten sonra da bütçeniz doğrultusunda aylık ödeme tutarınızı belirleyin.

Tasarruf grupları kişi ve yatırım hedefleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu durumda sizin de aylık taksit ve araba tutarınıza göre kaç kişilik bir gruba dahil edileceğinize karar verilir.

Size özel ödeme planları hazırlanır. Sıra tespitli modeli tercih ederseniz noter onaylı çekilişle araba teslim tarihiniz belli olur. Serbest ödemeli sistemde ise teslim tarihinin belirlenmesi çekilişe değil size bağlıdır. Esnek ve size özel ödeme planları hazırlanır.

Çözüm Tasarruf Araba Hayallerinize Destek Oluyor!

Kredisiz araba satın alma hayaliniz varsa artık uygun tasarruf çözümleri ile bunu gerçek bir plana dökme vakti! Eyleme geçerek çağrı merkezimizle 7/24 iletişim kurabilir; aklınızdaki sorulara daha detaylı cevaplar alabilirsiniz.