Acil nakit ihtiyacımız olduğunda genellikle ilk başvurduğumuz kanallardan biri bankalardır.Gelişen bankacılık teknolojileri sayesinde artık birçok banka kredi başvurularını anında sonuçlandırarak müşterisinin hesabına hemen ekliyor.Belirli bir limitin üstündeki kredi başvurularında ise şubeye yönlendirerek çok kısa süre içerisinde nakit ihtiyacınızı giderebilmeniz için size kredi sunabiliyor.Ancak eğer siciliniz bozuk ise yanı kredi notunuz düşük veya kara listede iseniz bankalar kredi başvurunuzu reddebilir.Bu gibi durumlarda sicili bozuk olanlara kredi kampanyalarını takip ederek anında onaylı kredinizi çekebilirsiniz.

Genellikle birçok bankanın sık sık düzenlediği bu kredi kampanyalarını bankanın resmi web sayfasından veya müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz. Özellikle pandemi zamanında birçok banka destek kredisi altında müşterilerinin kredi notuna bakmadan herkese kredi verdi.Bu sayede milyonlarca müşteri çok düşük faizli krediler kullanabildi.Peki kredi notu düşük olanların kullanabileceği başka hangi kredi paketleri var birlikte öğrenelim.

Düşük Kredi Notuna Kredi Veren Bankalar Hangileri?

Siciliniz bozuk ise kredi başvurusu yapabileceğiniz bankaların sayısı kısıtlıdır. Sık sık başvuru yapmak kredi notunuzu daha çok düşürür ve kredinizin onaylanma ihtimalini çok azaltır. Bu yüzden her bankaya başvuru yapmak yerine aşağıda sizinle paylaşacağımız bankalara kredi başvurusu yapmak hem notunuzu düşürmez hemde başvurunuzun onaylanma ihtimalini arttırır. Bu bankalar diğer bankalara göre daha kolay ve daha düşük kredi puanlarına kredi veren bankalardır.

  • Ziraat Bankası
  • Yapı Kredi
  • Enpara
  • Akbank
  • Halk Bankası

Yukarıda paylaştığımız bankalar size diğer bankalara göre çok kolay kredi sunabilir.Eğer maaşınızıda bu bankalardan birinden alıyorsanız maaş blokeli kredilerden de yararlanabilirsiniz.Siciliniz bozuk olsa bile bankanın size en yakın şubesine giderek size verilebilecek maksimum kredi miktarını öğrenebilirsiniz.Kredi notunuz düşük olduğu için hayal ettiğiniz limitlerde kredi çıkmayabilir.Eğer daha yüksek kredi başvurularında bulunmak istiyorsanız krediler başlığına tıklayarak bankaların güncel kredi kampanyalarını ve kredi notunuzu yükseltebilecek ipuçlarına ulaşabilirsiniz.

Sicili Bozuk Olanlar Nasıl Kredi Alabilir?

Kredi alabilmeniz için ilk yapmanız gereken şey kredi puanınızı yükseltmektir.Böylece hem kara listeden çıkabilir hemde kredi limitinizi arttırabilirsiniz.Bunun için kredi kartınız var ise düzenli olarak borçlarınızı ödeyerek notunuzu yükseltmeye başlayabilirsiniz.Ayrıca birçok banka müşterilerine blokeli kredi sunmaktadır.Eğer ileride yüksek miktarda kredi çekmeyi planlıyorsanız örneğin 100.000 tl gibi bunun için bankalardan blokeli kredi alabilirsiniz.

Blokeli kredide banka size verdiği krediyi bloke eder ve her ay kredinin taksidini ordan çeker.Birçok müşterinin kullandığı bu yöntem sayesinde kredilerin ödemeleri zamanında yapılır ve kredi notunuz yükselir.Bu sayede zamanı geldiğinde yüksek miktarlarda kredi çekebilirsiniz.