Günlük hayatımızın sıkışıklığı içinde, eskiden keyifle yaptığımız birçok şeye vakit bulamıyoruz. Eğer radyo dinlemenin de bunlardan biri olduğunu düşünüyorsanız, size bir haberimiz var. İnternete erişebildiğiniz her yerde, tabletinizden, telefonunuzdan, veya bilgisayarınızdan kesintisiz ve ücretsiz bir şekilde radyo dinleme keyfi yaşamanız mümkün.

İnternet üzerinden radyo dinleme hizmeti sunan internet siteleri içinde, basit ve güzel tasarımı, ve işlevsel birçok özelliğiyle diğerlerinden ayrılan site ise 724radyodinle.com. Site, rock müzikten Türkçe pop’a, türküden Türk Sanat Müziği’ne kadar pek çok tarzda yayın yapan yüzlerce radyoyu içinde barındırıyor.

Ülkemizin araştırma sonuçlarına göre en çok dinlenen radyosu olan Kral FM’i de 724radyodinle.com sitesinden dinlemeniz mümkün. 1992 yılında kurulan Kral FM, 2008 yılında Doğuş Yayın Grubu’na katılmıştır. Arabesk fantezi, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği tarzında eserlere yayın akışında sıklıkla yer veren radyo, bu özelliğiyle halkın büyük kesimi tarafından oldukça ilgi görmüş ve Türkiye’nin en çok dinlenen radyo istasyonu olmuştur.

Kral FM, “İlaç Gibi Radyo” sloganı ile yayın yapmaktadır. Radyonun programcıları arasında Ata Demirkaya, Afrikalı Ali, Gönül Dostu Şener, Kezban Yaşamul, Melis Akçay, Mehmet Akbay, Engin Doymuş, Serdem Coşkun ve Sibel Öcal’ın yanı sıra, tanınmış şairler Bedirhan Gökçe ve Kahraman Tazeoğlu da bulunmaktadır. Radyoda hafta içleri yayınlanan Kezban’ın Günlüğü, Ata’dan Müzik Ziyafeti, Mehmet’in Gezegeni, Canbaz, Üçüncü Sayfa, Mavi Ada, Nöbetçi Erdem gibi programların yanı sıra, yalnızca hafta sonlarında yayınlanan Serdem Vakti, Mecburi İstikamet, En Kral 10, Albatros’la Kral Futbol, Engin Geceler ve Kıssadan Hisse gibi programlar da dinleyiciler tarafından ilgiyle takip edilmektedir.

Özellikle arabesk fantezi müzik dinleyicilerinin favori radyo istasyonlarından biri olan Kral FM’i, 724radyodinle.com sitesi üzerinden kesintisiz ve yüksek kaliteyle dinleme keyfine sahip olabilirsiniz. Sitenin ana sayfasından popüler radyo istasyonlarına ve kategorileri kullanarak diğer müzik tarzlarında yayın yapan radyolara ulaşabilir, aralarında arabesk radyo yayını yapan Kral FM dahil popüler radyolar hakkında bilgi alabilir, radyo frekanslarına bakabilir, site içinde arama yapabilir, ve dilediğiniz radyo istasyonunu en yüksek kaliteyle, kesintisiz ve ücretsiz, keyifle dinleyebilirsiniz.

İnternetten radyo dinlemek istiyorsanız, 724radyodinle.com sitesine mutlaka göz atmanızı öneriyoruz.