Bir başarı hikâyesini içinde barındıran Koton mağazası yaklaşık 25 yıl önce Kuzguncuk’da kurulmuştur. Yıllar içerisinde sürekli gelişip büyüyen hem ülke hem de dünyada açtığı birçok mağaza ile adından sıklıkla söz ettiren bu firma, iyi giyinmek isteyen çocuğundan gencine, çalışanından emeklisine geniş bir yelpazede ürünlerini sunmaktadır. Firmanın şık ve seçkin sonbahar kış koleksiyonu da göz doldurmaktadır. Kaliteli malzemeleri usta bir işçilik ile işleyen eller hem özgün hem de özel modellere imza atmaktadır. Popüler çizgilerin yanında kendini doğal ve özel hissetmek isteyenlere de hitap eden Koton, profesyonellerin hazırladığı 2015 kış çizgileri ile sizleri de şıklaştırmaya yetecektir. Günlük hayatta rahatça kullanabileceğiniz çizgilerin yanında, iş hayatına da uygun tasarımlar bu koleksiyonda yer bulmaktadır. Erkek, kadın ve çocuk tüm ailenin ekonomik ve kaliteli bir alışveriş yapıp şıklaşacağı mağazaları ile Koton başta yurdumuzun dört bir yanı olmak üzere dünya genelindeki birçok noktada bulunur.

Ülke ekonomisine de önemli katkıları olan Koton firması, 25 yıldır olduğu gibi, 2015 kış modasını da özenle hazırlamış bulunmaktadır. Firma tüm koleksiyonlarında birbiri ile uyumlu parçalara yer vererek farklı kombinler yaratılmasını mümkün kılar. Örneğin farklı gömlek ve trikolar ile kombinleyebileceğiniz etekli, pantolonlu, ceketli takımlar hafta boyunca rahat ve şık bir şekilde gün geçirmenizi sağlayacaktır. Bunun yanı sıra firma aksesuarlara da önem vermektedir. Üretmiş olduğu parçalar ile uyumlu olan aksesuarlar şıklığınızı tamamlayıcı parçalar olarak gözünüzü dolduracaktır.

2015 çocuk kış koleksiyonu ise tam anlamı ile çocukların içini ısıtacak, rengârenk, şıklığın ve rahatlığın hâkim olduğu tasarımlar ile doludur. Bu özgün tasarımlar soğumaya başlayan kış günlerinde çocuğunuzu okulda, sporda, eğlencede sımsıcak tutup çok daha özgür hissettirecektir. Capcanlı renklerin ve pastel tonların hâkim olduğu parçalar arasında özellikle gömlekler, şık ve rahat pantolonlar, sweatler, kızlar içinse etekler, elbiseler, capcanlı montlar göz doldurmaktadır.

Kendini şık ve özel hissetmek isteyen erkekler de uzun yıllardır Kotonu tercih etmektedir. Kural 2015 kışında da değişmiyor. Rahatlığın, kalitenin ve kusursuz çizgilerin bulunduğu erkek kreasyonu stil sahibi erkeklerin de beğenisini kazanmış durumdadır. Uzun yıllardır dünya ailelerinin giyim markası olmuş olan Koton ile şıklaşmaya bu kış da devam edin…