Özcan Tahincioğlu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmakta olduğu Tahincioğlu Holding 1927 yılında Mardin'de tahin üretimi ile sanayi faaliyetlerine başlamıştır. Sonrasında tahin üretimini geliştirmiş bunun yanında birçok uluslararası firma ile de ortaklık yaparak sektördeki başarısını perçinlemiştir. İlerleyen yıllarda gayrimenkul, enerji, inşaat, hizmet, tarım, bilişim, üretim sektörlerine de giren şirket 1993 yılında holdingleşmiştir. Bu sayede de çok daha kurumsal bir kimlik kazanmış bulunmaktadır. Özellikle gayrimenkul alanında ses getiren işlere imza atan Tahincioğlu çok önemli uluslararası iş ortakları da bulunmaktadır.

Yaptığı her işte kaliteyi, özgünlüğü, emniyeti ve şıklığı benimsemiş olan şirket gayrimenkul geliştirme ve yatırım alanında hem konut hem de ofis ortamlarının konforlu olduğu kadar güzel görünmesine de önem vermiştir. Tasarımlarını bu bilinç ile şekillendirmekte olan şirket bu anlamda çok özel bir ekip ile çalışmaktadır. Başarıları sayısız ödül ile taçlandırılmış olan şirketin son aldığı ödül de devam eden Nida Park Beşiktaş projesi ile gelmiştir. Sign of the City Awards’da devam eden projeler kategorisinde, Nida Park Beşiktaş projesi, “En İyi Rezidans” ödülüne layık bulunmuştur. Şirketin 1,5 milyon metrekare tamamlanmış inşaat alanı bulunmaktadır. Tahincioğlu holdingin tamamladığı projeler ise, Nidakule Göztepe, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi, Nidakule Kozyatağı, Palladium Antakya Alışveriş Merkezi, Swissotel Grand Efes ve Kongre Merkezidir. Tüm bu projelerin ayrıcalıklı ve çok beğenilen çalışmalar olduğunu da ekleyelim. Tahincioğlu Holding, Ataşehir İstanbul Finans Merkezi’nde bulunan üç adet ofis projesine, Bomonti ve Kozyatağı’ndaki iki adet karma projeye, Çengelköy ve Seyrantepe’deki iki konut projesine ise devam etmektedir.

http://www.dailymotion.com/video/x26hnjt_tahincioglu-gayrimenkul-yonetim-kurulu-baskani-ozcan-tahincioglu-palladium-tower-roportaji-23-09-201_news

Hem ofis hem de konut inşaatlarında, kalite, özgünlük, şıklık, emniyet ve konfor gibi unsurlara dikkat eden, uzman görüşleri çerçevesinde profesyonel işler ortaya koymayı ilke edinmiş olan Tahincioğlu Holding, her geçen gün yepyeni atılımlar yaparak Türk sanayi ve gayrimenkul sektörüne katkılar sağlamaktadır. Başarıları sayısız ödül ile de onurlandırılmış olan Tahincioğlu Holding sektörün de güvenilir, başarılı markalarından bir tanesidir.